Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik Nógrád-Pest megyében rendezték az esküvjüket! Hogyan szerveztétek meg?
Mi 20 fős esküvőn gondolkodunk, esetleg a váci dómban. Csak nem tudom, hogy ott kell-e fizetni a szertartásért, ha igen, mennyit?
Melyik éttermet ajánljátok a környéken, ami hangulatos, de megfizethető?
Gondolkodunk olyan étteremben is, ahol van élőzenekar, és egy kis tánctér, hogy nem kellene külön zenészt hívnunk, de mégis tudnánk egy kicsit táncolni.
Vagy ti miket, kiket ajánlanátok a környéken?
(fotós, videós, helyszín, stb)
Köszi
Elérhetőségeink:
2600 Vác, Vám u. 3.
forteetterem@invitel.hu
+36 70 381 88 31
+36 27 504 511
Verőce-camelot
Vácon a Remete is jó hely, vagy a Rubra.
Ő fotózta a barátnőm esküvőjét nyáron. A dómban volt az egyházi szertartás, a facebook oldalára kerültek fel képek a 2016-os albumba. A lagzi és a polgári szertartás Szendehelyen volt a Szepiben.
"Mi 20 fős esküvőn gondolkodunk, esetleg a váci dómban. Csak nem tudom, hogy ott kell-e fizetni a szertartásért, ha igen, mennyit?"
Valószínűleg kell fizetni, mert gondolom nem az a lakhely szerinti illetékes plébánia, de nem tudom mennyit.
Viszont én átgondolnám, hogy 20 emberre biztosan a székesegyházban tartanám-e az esküvőmet. Egyszer láttam kb. ennyi fős esküvőt a Szent István bazilikában, és gyakorlatilag elvesztek a templomban... mintha senki nem lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!