Hol találok olyan orvost, aki megcsászároz ha volt már császárom? Nógrád-Heves-Pest megye?
Indikált lenne a műtét, mégsem találok normális orvost. Az első babám is császárral lett, extra hosszú kínlódás után, HPV fertőzésem van, most megint előjött a kondilóma. Jelenleg van fogadott orvosom, de elbagatelizálja, azt mondja ez nem kondilóma. Pedig biztos, hogy az mert fél évig kezeltek vele, ugyan ilyen növedékek voltak rajtam. Egymásra adjuk a férjemmel, erre azt mondta felesleges óvszert használni ha van növedék ha nincs mert így is úgy is visszafertőzzük egymást. Eddig pedig mindenhol azt mondták/olvastam/hallottam, hogy ha van kinövés akkor igenis kell óvszerrel védekezni.
Annyira idegesít ez az egész, hogy éjjel aludni sem tudtam, teljesen beárnyékolja a terhességemet ez a rettegés, hogy mi lesz. :( Nagyon kell egy jó orvos. Tudom, hogy árt a babának ha idegeskedek, de folyamatos sírógörcs van rajtam, hogy mért vagyok ilyen szerencsétlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!