Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe került a kb. 80-100 fős esküvőtök és hol rendeztétek?
Megköszönném, ha esetleg részletesen leírnátok, hogy mire mennyit költöttetek, főképp az étel/ital érdekelne.
Párommal most kezdenénk a szervezést, és nyilván tisztában vagyok vele, hogy egy esküvő nem olcsó mulatság, de amilyen ajánlatokat kapok...hát konkrétan leszakad a pofám lassan.
Van olyan hely ebben az országban, ami nem egy putri, de azért nincsenek totálisan elszállva az árakkal?
A tesómnak Budapesten volt esküvője, 180 főnél 16200 ft/ fő volt az étel, ebben a töményital nem volt benne, sem a sütemény (szóval előételnek hidegtál + leves + második + éjféli töltöttkáposzta)
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__eskuv..
egyébként ez a kérdés viszonylag friss és elég sok hasznos válasz érkezett rá
Első: Esetleg pontos helyet tudsz írni?
Második: Igen, hasznosak a válaszok, csak a lényeg marad ki mindegyikből, hogy HOL:) Oké, hogy "vidéki kisváros" meg "Budapest"...de nekem ez kicsit kevés infó. Konkrét helyek érdekelnének.
Én azokkal az árakkal, amiket annál a kérdésnél írtak, kibékülnék, de ilyenekkel nem találkoztam, pedig nem Budapesten nézelődtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!