Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyibe került a kb. 80-100...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyibe került a kb. 80-100 fős esküvőtök és hol rendeztétek?

Figyelt kérdés

Megköszönném, ha esetleg részletesen leírnátok, hogy mire mennyit költöttetek, főképp az étel/ital érdekelne.

Párommal most kezdenénk a szervezést, és nyilván tisztában vagyok vele, hogy egy esküvő nem olcsó mulatság, de amilyen ajánlatokat kapok...hát konkrétan leszakad a pofám lassan.

Van olyan hely ebben az országban, ami nem egy putri, de azért nincsenek totálisan elszállva az árakkal?

2020. dec. 7. 21:39
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyik barátnőmék esküvője egy faluban, mesés helyen volt, kb 100 fős társaság. Azt nem tudom, hogy pontosan mi mennyibe került, de 3,2 millió lett a vége. A szállást magunknak fizettük.
2020. dec. 7. 22:07
 2/5 anonim ***** válasza:

A tesómnak Budapesten volt esküvője, 180 főnél 16200 ft/ fő volt az étel, ebben a töményital nem volt benne, sem a sütemény (szóval előételnek hidegtál + leves + második + éjféli töltöttkáposzta)

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__eskuv..

egyébként ez a kérdés viszonylag friss és elég sok hasznos válasz érkezett rá

2020. dec. 7. 22:07
 3/5 A kérdező kommentje:

Első: Esetleg pontos helyet tudsz írni?

Második: Igen, hasznosak a válaszok, csak a lényeg marad ki mindegyikből, hogy HOL:) Oké, hogy "vidéki kisváros" meg "Budapest"...de nekem ez kicsit kevés infó. Konkrét helyek érdekelnének.

Én azokkal az árakkal, amiket annál a kérdésnél írtak, kibékülnék, de ilyenekkel nem találkoztam, pedig nem Budapesten nézelődtem.

2020. dec. 7. 22:20
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Kecskemét, Három gúnár, a kaja és a korlátlan ital, 1millió alatt megvolt. Nagyon profi és jó hely. Négycsillagos hotel, rendezvényház, szép kert kültéri esketésre, közel van a főtér, ami szintén szép, sokan fotózkodnak ott.
2020. dec. 7. 22:26
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Tiszaújváros, Veronika hotel, 100 fő: kb 2 millió mindennel együtt
2020. dec. 7. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!