Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt veletek hasonló? Hogy rendeztétek le magatokban?
Volt egy srác. Úgy indultunk, hogy mindketten kapcsolatban voltunk. Én kiléptem (amúgy is sz*r volt már), ő benne maradt. Közben tovább fűzött, hosszú órákon, hajnalokon át beszéltünk, el sem hittem, hogy létezik valaki, aki ennyire meg tud fogni. Beadta, hogy mennyire lenyűgözöm, okos vagyok, szép vagyok, erős vagyok, király vagyok, új neki az egész, ő még ilyet soha, blabla. Ugyanez volt nálam is, csak én igazat mondtam. Betojtam, tiltottam, de visszajött. Nem ellenkeztem nagyon. Kellett volna. Még jobban magába bolondított. Tudom, nem vagyok áldozat, én is benne voltam. Találkoztunk. Nem szexeltünk, de gyakorlatilag megcsalta velem a barátnőjét. Undorodtam magunktól. Kitöröltem mindenhonnan. 3 hét múlva megint visszajött, gyenge voltam. Pár napig jó volt, aztán megint kínzás lett az egész. Reménykedtem, hogy most hátha lép végre, de úgy vettem ki a szavaiból, hogy nem fog. Soha.
Minden lehetséges érintkezési felületről tiltottam és töröltem. Nem tudom, hogy lépjek tovább. Hogy jelentett-e neki bármit is ez az egész, vagy csak szeretőt akart kiépíteni magának, esetleg az egóját felturbózni, passz. Azt tudom, hogy elmondhatatlanul önző, öntörvényű és gerinctelen. Néha szeretnék átmenni pszichopatába, kimanipulálni belőle, hogy lerombolja a mostani életét, csináljon egy újat, kötődjön, szeressen, aztán megcsalni és tönkretenni. De úgy látszik, nem áll hatalmamban.
Nem gondoltam volna soha, hogy ilyen helyzetbe kerülök, feltételeztem, hogy ki tudom szűrni az ilyen sggfjeket, de nem. Nagyon sz*rul vagyok. Merre tovább?
"kimanipulálni belőle, hogy lerombolja a mostani életét, csináljon egy újat, kötődjön, szeressen, aztán megcsalni és tönkretenni."
Hogy te mekkora egy kva vagy.
Szerintem kezeltesd magad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!