Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás után megéri szexre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után megéri szexre visszajárni?

Figyelt kérdés

Már három hónapja szakítottunk.

De részemről nem múlt még el a vonzalom, két év után sem.

Érdemes lenne jelezni a másiknak, ha tudom, hogy még szingli, hogy szexkapcsolat legyen?

Nektek mennyi idő kellett hogy a szexuális vonzalom megszűnjön?

Írjak, vagy csak rosszabb lesz?

Hány hónap még, míg ez lecseng?

Csak irányába érzek így, más nem jöhet szóba

Ha veletek szakítottak mennyi idő kellett egy igazi nagy szerelem és vonzalom után, hogy elmúljon?

2021. ápr. 1. 23:08
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Szóval akkor még van egy évem? :o
2021. ápr. 2. 13:29
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül. Ha nem keresték egymást, nem is nézegeted, 0 kontakt, akkor pár hónap alatt lecsenghet. Sőt, ha nem vagy olyan betegesen válogatós, mint én, addig jöhet is valaki, aki megtetszik. Az is felgyorsítja az eseményeket.
2021. ápr. 2. 13:37
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak akkor múlik el, ha nincs a közeledben. Szóval, hülye ötlet, mert csak reménykedni fogsz.
2021. ápr. 2. 15:26
 24/25 anonim ***** válasza:

Nem.

Ha közben beleszeretsz másba (ami előbb-utóbb megtörténik, ha nincsenek közös terveitek, csak szex), akkor még fájdalmasabb lesz kiadni az útját.

Az én fejemben is megfordult, ami a tiédben, de végül úgy döntöttem, hogy megadom magamnak a gyászidőszakot, hogy a következő kapcsolatomat már tiszta lappal kezdhessem. Ha lesz egyáltalán.

2021. ápr. 2. 23:36
 25/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek

:)

2021. ápr. 2. 23:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!