Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után megéri szexre visszajárni?
Már három hónapja szakítottunk.
De részemről nem múlt még el a vonzalom, két év után sem.
Érdemes lenne jelezni a másiknak, ha tudom, hogy még szingli, hogy szexkapcsolat legyen?
Nektek mennyi idő kellett hogy a szexuális vonzalom megszűnjön?
Írjak, vagy csak rosszabb lesz?
Hány hónap még, míg ez lecseng?
Csak irányába érzek így, más nem jöhet szóba
Ha veletek szakítottak mennyi idő kellett egy igazi nagy szerelem és vonzalom után, hogy elmúljon?
Ezt én is átéltem, több, mint fél éve szakítottam, de szerintem szinte csak a szexuális vonzalom tartott mellette addig a 3 évig is, mert a személyiségünk, temperamentumunk, életfelfogásunk teljesen a másik ellentéte volt. Hát nem tagadom, még most is gyakran hiányzik vele, de már nem olyan rossz, mint az elején, amikor egy pillanatig se bírtam arra gondolni, hogy mással szexeljek. Viszont ezt a gyenge fejlődést csak úgy tudom tartani ha egyáltalán nem látom és teremtek vele kapcsolatot sehogy, sehol.
Szóval azért van remény... de remélem idővel lesz még jobb is.
Nem az a kérdés megéri-e hanem hogy neked és neki mit okoz ez?
Én az exemhez szexuálisan se tudtam már vonzódni...annyira elhidegültünk a végén, annyira nem passzoltunk hogy fel sem izgultam rá..hiába jó teste volt, formás de a személyisége, felfogása és a viselkedése miatt nem ment egyszerűen. 23/F
Ha egészségesebb fajtából vagytok mentálisan, akkor igen."
Az ám az egészséges ha valaki feladja az erkölcseit az egy oldalú szerelem miatt és megelégszik azzal is ha csak dugják .
17Mi köze van ennek az erkölcsökhöz? :)
De köszönöm a válaszokat, valószínűleg tényleg sírás lenne a vége.
Megkérdezhetem, hogy aki volt ilyen helyzetben már és nem ment vissza, mennyi idő után múlt el a vonzalom is?
Hosszú hónapok, az biztos, de ha minden kapcsolatot megszakítasz vele, nem is nézegeted, akkor rövidebb.Ha jól emlékszem, kb.9 hónap után keresett meg, mert "beszélni" akart. Akkor még elég nehezen tudtam volna elképzelni, hogy csak beszéljünk és ne legyen szex. De ha nem keres, akkor szex nélkül már kibírtam volna. Szerencsére átb.szott, nem jött, aztán ezt eljátszotta még egyszer. A harmadiknál már könnyű volt nemet mondani. Győzött a józan ész, tudtam, hogy többet buknék, mint nyernék. Nem éri meg, akkor se ha tudom, milliószor jobb volt vele, mint bárkivel, és valószínűleg nem is fogja überelni már senki. Ma már senki nem tudna rávenni, hogy szexeljek vele, pedig lenne rá lehetőségem. Azóta is zaklat(évek), de nem reagálok semmit. Undorodom a személyiségétől, szóval nem tudnék már hozzá vonzódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!