Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás után megéri szexre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után megéri szexre visszajárni?

Figyelt kérdés

Már három hónapja szakítottunk.

De részemről nem múlt még el a vonzalom, két év után sem.

Érdemes lenne jelezni a másiknak, ha tudom, hogy még szingli, hogy szexkapcsolat legyen?

Nektek mennyi idő kellett hogy a szexuális vonzalom megszűnjön?

Írjak, vagy csak rosszabb lesz?

Hány hónap még, míg ez lecseng?

Csak irányába érzek így, más nem jöhet szóba

Ha veletek szakítottak mennyi idő kellett egy igazi nagy szerelem és vonzalom után, hogy elmúljon?

2021. ápr. 1. 23:08
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem a letezo legelcs...szetebb otlet. Konolyan te nem erezned furanak higy az ember akivel megosztottad a lelkedet mar csak szexre hasznalna? Biztos hogy csak a szexről szolna ez es nem arrol hogy hianyzik es igy akarsz hozza kozel kerulni?
2021. ápr. 1. 23:13
 2/25 A kérdező kommentje:

Rettenetesen hiányzik, de ebben benne van, hogy szexuálisan is. Ez a vonzalom nem múlik, sőt erősödik.

Mennyi idő egyáltalán mire lecseng? Nem tudom jó ötlet -e. Biztos nem, de franc tudja

2021. ápr. 1. 23:15
 3/25 anonim ***** válasza:
86%
Ha mással szexelnél elfelednéd.
2021. ápr. 1. 23:30
 4/25 anonim ***** válasza:
56%
Masztizz
2021. ápr. 1. 23:36
 5/25 Lucaszek96 ***** válasza:
22%
írj végre és ne itt kérdezősködj :D
2021. ápr. 1. 23:45
 6/25 A kérdező kommentje:

3. Hánynék

4. Ők, de ez nem pótolja

Legalább valami tapasztalat nincs?

Nálatok meddig tartott?

2021. ápr. 1. 23:45
 7/25 A kérdező kommentje:
Ok =ők
2021. ápr. 1. 23:46
 8/25 anonim ***** válasza:
98%

Tapasztalatbol mondom, h nem éri meg. Mi tavaly novemberben szakítottunk, utána nem beszéltünk 1 hónapig majd utána megint elkezdtunk írogatni. Persze találkoztunk is, nem sokkal utána, volt szex (én meg akkor nagyon szerelemes voltam belé), de az utána való héten egyszer sem keresett... Irtó rossz érzés volt, h csak kihasznált. KB 1,5 hét után meltoztatott megnezni az uzieimet, persze 0 reakt nélkül hagyta, egyetlen egy kérdése volt, h holnap nála alszok - e...

Mostanra kezdek helyrejonni, de csak azért, mert belépett az életembe egy másik pasi. Nem jöttünk meg össze csak irogatunk, de eléggé bejon, meg tervezzük a találkozás. Ha ő nem jön megmindig az ex után sirnék. Vagy ha akkor belecsuszok a szexkapcsiba, akkor tuti, h észre se veszem az új pasit.

2021. ápr. 1. 23:56
 9/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2021. ápr. 2. 00:01
 10/25 anonim ***** válasza:
97%

Ez egy borzalmas ötlet! Csak meghosszabbítanád a szenvedésed, és esélyed se lenne normális kapcsolatra.

Nekem volt ilyen. Éjszakákat töltöttem az ágyon ülve és kb.a falat kaparva. Nem emlékszem, mennyi idő alatt múlt el. Rettegtem attól, hogy már soha nem fogok tudni szexelni se, mert mindig konkrétan AZ fog hiányozni és ugye két egyforma ember nincs...Nos, erről azóta sincs tapasztalat, mert nem voltam még mással (évek óta), de már nem félek ettől annyira. Hánynom se kéne már, ha mással lennék, egyszerűen csak nincs olyan, akivel én is akarnék, meg ő is velem. Az áttörés egyébként akkor jött, amikor egyszembe jutott a szex, és már nem éreztem minden porcikámban, csak arra emlékszem, hogy tökéletes volt. Biztos nem érthető így, de valahogy úgy tudnám megfogalmazni, hogy már nem érzem, hogy ő volt ebben a csúcs, csak ésszel tudom. Nem tudom, mennyi idő, de elmúlik.

2021. ápr. 2. 00:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!