Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Help! Hogy felejtsem el, ha ennyire függök tőle?
Ti hogy felejtitek el azt, akinél még mindkét részről vannak érzések?
Inkább utálna
Pár hónapja ért véget, és nem futottuk le az összes körünket.
Rettenetes, már amit művelek. Volt, hogy írtam és válaszolt, volt, hogy írtam és jött.
Összejöttünk, szakítottunk, szenvedtünk. Már nem válaszol, már nem írok.
Most letiltom, majd felengedem. Majd letiltom és megtalálok más utat hozzá.
Úgy érzem, hogy így, hogy látom mi van vele, mintha még mindig az élete része lennék és kutyául vagyok.
Mit tehetnék? Legrosszabb az egészben, hogy mindketten tudjuk, hogy hiányzik a másik és még erős vonzalom köt össze minket.
De nem menne, ez ezer százalék, csak megkínozzuk egymást. Viszont nélküle mint a sivatagban víz nélkül. Ha nem lenne net, még jobb lenne, de így, hogy tudom minden közösségi felületen követni.
Tudom ne tegyem, de nem megy.
Van munkám, van hobbim, lenne ezer dolgom, de az agyamat kitölti. Még beszélgetni is vele beszélgetek gondolatban.
Ugye!! :D
Egyébként még annyit, hogy én már full extrásan priváttá tettem minden social média fiókom. Aki nem az ismerősöm, az semmit, de semmit nem lát. Mégis hetente tiltom az új profiljait. Nem értem, mire kíváncsi. :D ha az ismerősöm lenne, akkor is ugyanannyit látna, mint hónapokkal ezelőtt. Mivel kb nem posztolok semmit. :D érthetetlen számomra néha a viselkedése.
Én csak az új párját sajnálom ebben a helyzetben.
11. Igen új párját én is. Legalább vállalná fel, hogy egyedül van.
De sokan nem képesek rá.
Inkább vergődnek egy rossz kapcsolatban. Gondolom a párja meg mit sem sejt.
Nem tudom sokszor, hogy ezek az emberek tudják-e, hogy maguknak is hazudnak. Hogy ennyire megpróbálnak boldogok lenni azzal akivel vannak, miközben máshol vannak még érzelmileg
3-as vagyok
Nekem azt mondta hogy csak ugy tud szexelni az új nőjével hogy közben rám gondol
Na szerinted ez hogy esett?? 🤣😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!