Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Help! Hogy felejtsem el, ha ennyire függök tőle?
Ti hogy felejtitek el azt, akinél még mindkét részről vannak érzések?
Inkább utálna
Pár hónapja ért véget, és nem futottuk le az összes körünket.
Rettenetes, már amit művelek. Volt, hogy írtam és válaszolt, volt, hogy írtam és jött.
Összejöttünk, szakítottunk, szenvedtünk. Már nem válaszol, már nem írok.
Most letiltom, majd felengedem. Majd letiltom és megtalálok más utat hozzá.
Úgy érzem, hogy így, hogy látom mi van vele, mintha még mindig az élete része lennék és kutyául vagyok.
Mit tehetnék? Legrosszabb az egészben, hogy mindketten tudjuk, hogy hiányzik a másik és még erős vonzalom köt össze minket.
De nem menne, ez ezer százalék, csak megkínozzuk egymást. Viszont nélküle mint a sivatagban víz nélkül. Ha nem lenne net, még jobb lenne, de így, hogy tudom minden közösségi felületen követni.
Tudom ne tegyem, de nem megy.
Van munkám, van hobbim, lenne ezer dolgom, de az agyamat kitölti. Még beszélgetni is vele beszélgetek gondolatban.
Same shit.. ő elvileg mással van gyakorlatilag ha bármikor meglát
úgy néz mint aki sosem látott még embert, szid a baráti körének vagy akinek csak tud, majd olyan satu féket nyom a kocsival csak hogy 3mp-el tovább lássa ahogy sétálok hogy a kormányt megfejeli:D A kérdésre válaszolva..gőzöm nincs mi segíthet én iszok bulizni járok csajozok (nyilván a buli most off) olyankor 1-2 napig jobb de a tényen nem változtatt hogy azóta is ugyan azt érzem hiába telt el közel 1 év
Legalább nem csak én vagyok ilyen helyzetben
Megoldást sajnos nem tudok rá
Letiltottam mindenhonnan
Igy nem látom
De gyengébb pillanataimban fel akarom oldani hogy tudjam mi van vele
De tudom hogy fájna látni
1. Hát, sok oka lehet.
2. Én már valószínűleg nálad jócskán idősebb vagyok :) Piálás nem segített :) Engem nem szid, sőt sajnos, pont ő volt, aki mindig hagyta, hogy elküldjem mindenfelé kínomban. Legalább szidna, ott tudnám utálni, de nem, ő egy iszonyatosan udvarias ember.
3. Legalább te erős vagy. Én is most épp tiltó korszakomban vagyok, de minden egyes közösségi felületen meg tudom nézni máshonnan. Komolyan. Szánalom. :/ És te jobban teszed, mert napi aktivitást látva mindig tudod mi van vele. Főleg ha feltesz egy képet. No, hát ez gáz
4. Na hát látom, mindenkinél beválik a tiltás :D
De legalább most nevetek. És köszi nektek.
Nem, nem azért mert ti is kínlódtok, hanem, mert nem vagyok egyedül.
Engem nem keres. Én szakítottam a végén, ő meg tudomásul vette.
7. De én tényleg utálom :D
De igen, abban teljesen egyetértek, hogy amíg bármilyen érzelem van, ott nem engedtük el a másikat
Ha semleges lenne, más lenne, de nem az. :/
Elég viharos volt az egész. Szakítás meg ilyen is volt olyan is. Volt nyugodt, a legvégén.
És ami a legrosszabbul érint, hogy igencsak jelen van még a vonzalom, és ráadásul úgy, hogy ez biztos, még kölcsönös, és nálam ő viszi a prímet.
Sajnos ez egy elég kellemetlen helyzet.
Egyelőre én sem tudom elképzelni, hogy mással legyek, akármilyen téren is.
Ő mondjuk valahogy megoldja, bár legutóbb a tudtomra adta, hogy a képeimet nagy becsben őrzi, arra önkielégít még mindig.... És mindigis fantáziálni fog rólam. 😅 Szerinted, nekem ez a vonal túloldalán mennyire volt kínzó érzés? :D
Néha úgy érzem, valami szappanoperában élek. :D
9. képeimet nagy becsben őrzi, arra önkielégít még mindig....
maradjunk annyiban, ismerős szituáció, és kb. engem is így érintett. Mi ezt kb. elmondtuk még egymásnak. Én először nem akartam felvállalni, de ő elég nyilt volt és simán elmondta, hogy letöltött fotókat. Pedig ruhásak. Ja és volt egy hangfelvétel messengeren és megőrizte a hangomat is :/
Néha úgy érzem, valami szappanoperában élek. :D
ugye???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!