Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne felejtsem el, hogy mennyire rossz volt vele?
Figyelt kérdés
Kb egy hónapja szakítottunk. Az elején örültem, hogy vége lett, nagy megkönnyebbülés volt. A végén már nagyon csúnyán, lekezelően beszélt velem.
Most kezd hiányozni és ez kikészít. Én el szeretném felejteni. Tudom, hogy úgyse működne ha újra megpróbálnánk...nameg aki egyszer így bánik valakivel az többször is megteszi. Gondolom ez azért van mert az idő mindent megszépít, de én ezt nem akarom. Állandóan próbálok arra gondolni, hogy mennyire idegesítő volt és, hogy mennyire rosszul éreztem magam mellette, de valamiért mégse sikerül haragudnom rá.
2020. dec. 10. 16:18
2/3 A kérdező kommentje:
Mondhatnám, hogy nem randizok mással mert nem akarok más mellett vigasztalódni, de az igazság csak az, hogy nincs egy jelentkező sem :)).
2020. dec. 11. 22:21
3/3 anonim válasza:
Ne maaaar....valahogy Öt is megtaláltad....nyilván az ember egoja romokban, ha dobják....kezdj futni:) vagy jogazni:) nekem bevált:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!