Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan felejtsem el?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejtsem el?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akivel egy helyen dolgoztunk. Eleinte nem sokat találkoztunk, de köszöntünk egymásnak, és pár szót mindig váltottunk ha összefutottunk. Plusz neki akkor még volt barátja is. Aztán 1 hónap múlva szakított a barátjával, és nemsokkal később egy részlegre kerültünk. Elkezdtük jobban megismerni egymást mivel sok időt töltöttünk együtt. Ez egészen odáig vezetett, hogy elhívtam randira, és később össze is jöttünk.

Viszont ami a legdurvább, hogy a 24 évem alatt még soha senkihez nem éreztem magam ilyen közel. Ez a lány olyan volt, mintha megtaláltam volna a másik felemet. Mindenben hasonlítunk, a szokásainkban, az érdeklődési köreinkben, a gondolkodásmódunkban, a személyiségünkben stb. Mindenben. Konkrétan kitaláltuk egymás gondolatait is. Még leírni is félelmetes, hogy megismertem egy lányt, aki ennyire én.

Viszont ez az egész 1 hónapig tartott. Ugyanis a semmiből közölte velem, hogy már nem érzi azt mint az elején, és úgy érzi, hogy ő nem rám vágyik. És szakított. Próbáltam ezután írni neki, hogy legalább egy okot mondjon, hogy mit rontottam el, de letiltott... Ráadásul még át is kérte magát egy másik részlegre. Konkrétan 2 nap alatt lett vége az egész álomnak.

Viszont most nagyon kétségbe vagyok esve. 16 éves korom óta, mióta érdeklődök a nők után, nem volt még dolgom ilyen lánnyal. Viszonylag sok barátnőm volt, és szerettem is őket, de mindig úgy éreztem, hogy hiányzik valami belőlük, és nem volt meg az a hatalmas szerelem. Petránál(nem ez az igazi neve) viszont minden megvolt, és félek, hogy soha nem fogok hozzá hasonlót találni a hátralevő életemben. Úgyhogy bár szánalmasnak tartom azt, ha valaki fut egy nő után, de eldöntöttem, hogy én is ezt fogom most csinálni. Vissza akarom szerezni. Persze nem most, hanem 1 év távlatában. Addig viszont muszáj lesz elfelejtenem egy ideig, mert minden nap csak rajta jár az eszem.

2021. márc. 30. 15:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha letiltott, akkor ne akard visszaszerezni. Rossz lesz a húsvétod, de tedd magad túl rajta. Sajnálom...
2021. márc. 30. 16:43
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha azt mondta, hogy vége, akkor fogadd el. De azért egy korrekt indoklást megérdemelsz. Mert ez nem volt az.
2021. márc. 30. 22:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!