Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan közöljem, hogy már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közöljem, hogy már tovább léptem?

Figyelt kérdés
Tanácsot szeretnék kérni, hogy hogyan közöljem a "zaklató" exemmel, hogy megismertem valakit és többé ne keressen? December végén lett vége az 1 éves kapcsolatunknak. Egyszerűen nem működött és a korkülönbség is nagy volt. A lényeg, hogy levegőt se tudok venni nagyon azóta, mert folyamatosan keres. Szexet akar, de én már nem akarok tőle semmit. Nem is láttam őt azóta szerencsére. De hogyan közöljem finoman, hogy ne írjon többet, hagyjon békén, lépjen tovább? Mert ismerem őt és tudom, hogy cirkuszolni fog, sőt hajlandó lesz kideríteni és felkeresni őt, akivel ismerkedem.
2021. márc. 31. 19:06
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Már rég tiltani kellett volna. Én is ezt tettem az exemmel és még ez sem tartja vissza.. De valahol el kell kezdeni.
2021. márc. 31. 19:08
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Így van, tiltás mindenhol. Nem kell neki magyarázkodni, csak offold. Ha azóta nem láttad, akkor remélhetőleg nem fog személyesen a nyomodba eredni.
2021. márc. 31. 19:24
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell finomkodni. Tiltod mindenhonnan.
2021. márc. 31. 19:26
 4/9 A kérdező kommentje:
2-es. Pont ez a gond, hogy hajlandó lesni,várni az utcába, követni. Ezért tartok attól, hogy ha kimegyek azzal, akivel ismerkedek, követni fog minket. Ezért inkább szépen megírnám neki,hogy hagyjon végre élni.
2021. márc. 31. 19:29
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szépen megírod és szépen nem fogja érdekelni. Tiltsd le és mondd meg, ha a későbbiekben keres, meglatod olalkodni magad körül, feljelented zaklatásért. Amíg szóba állsz vele, addig házhoz mész a pofonért.
2021. márc. 31. 19:31
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Az ember ilyenkor hajlamos azt hinni, hogy az a kíméletesebb megoldás, ha beszél a másikkal. De nem. Könyörtelennek kell lenni, ha olyan viselkedést tapasztalsz, mint amiket kifejtettél, mert az ilyen típusú embernél ez csak olaj a tűzre. Azzal, hogy szóbaállsz vele, a kis fejében úgy értékeli, hogy még lehet nálad esélye. Hiszen nem ignorálod, foglalkozol vele -> biztos valamit még érzel iránta. Nézz úgy a dologra, mint egy ragtapaszra. Gyorsan lehúzod, és kevésbé fog fájni, mintha még hónapokig keserítenétek egymás életét ilyen zaklatásba hajló sztorikkal.
2021. márc. 31. 19:35
 7/9 anonim ***** válasza:
17%
De normalisan szakitottal vele? Ilyenkor a leegjobb leulni vele oszinten beszelgetni
2021. márc. 31. 19:50
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Írd meg szépen, hogy hagyjon békén, továbbléptél, nem akarsz tőle semmit. Ezután letiltod. Ha még mindig zaklat, kérj segítséget.
2021. márc. 31. 20:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Mondjuk apám már rég megértette volna vele - szóban -, hogy szálljon le rólam, vagy következményei lesznek (feljelentés, ami, ok, lószrt nem ér, de elriaszthatja).
2021. ápr. 2. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!