Az egyik osztálytársam nagyon büdös :$ mit csináljak, hogyan közöljem vele kíméletesen? Már nem bírom tovább.
Egy csendes, visszahúzódó lányról van szó, biztos, hogy nagyon megsértõdne.De már nem bírom!!Macska, nikotin, száj, p*na és lábszaga van, brutális :( már többször adtunk neki a barátnõimmel sprayt, parfümöt stb.-t karácsonyra, de nem veszi a lapot.
Amúgy elég igénytelenül élnek, a csaj anyja bent cigizik, õ meg megengedi a macskáinak, hogy ráfeküdjenek a ruháira, de kb.hetente 2-3 x fürdenek, a nehezebb napokon meg a csaj képes 6 órát 1 db betéttel kihúzni.Amúgy elég jómódúak (voltam már náluk, barátnõm szülei az anyjával is nagyon jóban vannak), de szerintük ez a normális.
Utolsó, ezt mégis honnan gondolod?Ha nem hiszed, szépen el lehet kattintani, nem nehéz.
Az értelmes válaszokat meg köszi.Már próbáltak barátnõim finoman célozgatni rá (pl.jelenlétében mondták:büdös van stb), de csak annyit értek el, hogy a lány halálosan megsértõdött.Én ezt meg nem akarom, mert nagyon kedves, szerény amúgy.
De ez a fagyizós négyszemközt jó ötlet.Muszáj közölnöm vele, de semmiképp se akarom leégetni senki elõtt (osztálytársaim már nem ilyen kedvesek, az "éljen a fürdõkád" kiáltás mindennapos a közelében, de sajnos sem a szép sem a csúnya szóból nem veszi észre magát :/)
Ismerős történet, annyi különbséggel hogy egy volt lány osztálytársam előttem ült és olyan bűdős izzadság szaga volt hogy mindenki 3 méterről kerülte a folyóson, de azt hozzá kell tennem hogy nagyon csúnya volt szegényke és, az anyja egy mocskos qrva volt a szó szoros értelmében, a lányai előtt sz@p@t és hasonlók, ruhákat kaptak és fürdő kádat, az anyja eladta a káddal együtt és piát vett belőle.
De volt egy fiú osztálytársam is aki, normális volt szinte mindenkivel megtalálta a hangsúlyt viszont ő 1 héten egyszer fürdőt és bűzlött az izzadságtól és a fogai sárgák voltak
szóval nem érdemes foglalkozni velük, mert egy a szüleik a lúdasak, nincs igényük a fürdésre sajnos egyre több ilyen ember jár közép suliba...
Utolsó, ez nálunk általános iskola, cirka 8 éve szagolom, és egy suliba tervezünk menni :/ amúgy õ is elég csúnyácska, de ha igényes lenne, nem kapná ennyire az ívet szerintem.
Az a kádas sztori nagyon durva!Sajnálom a lányt, nagyon rossz lehet neki, és kitörni is nehéz ebbõl a közegbõl sajnos :(
És igen, szerintem is leginkább a csajnak az anyja a felelõs.Még az alapvetõ higiéniára sem tanította meg, szerintem ez a legnagyobb baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!