Van egy osztálytársam aki büdös. Szerintetek miért van ez?
Figyelt kérdés
vicces válaszokat várok :Dd (pont órán ülünk)2013. nov. 19. 11:17
1/11 anonim válasza:
Nekem is a suliba izzadság szagom volt. Senki nem ült mellém, valamelyik tanár is tudott róla. Elég gáz volt
3/11 anonim válasza:
Azért, taknyos orrú kis honfitársam, hogy ahelyett hogy oda figyelnél az órára, itt tudj feltenni hülye kérdéseket...
4/11 anonim válasza:
Biztos aszonta neki a Gyuri, hogy "neeeefürgyé le!".
5/11 anonim válasza:
Lehet a hormonok vagy betegség miatt is. Nem kell mindjárt a legbunkóbb módon bánni valakivel, mert kilóg a sorból. Tapintatosan is lehet szólni neki, nem úgy hogy az egész osztály előtt megalázni. Azért kell neked vicces hozzászólás kedves kérdező, hogy kiröhögjétek? Szerintem gázabb, ha valaki bunkó, mintha büdös lenne.
6/11 anonim válasza:
Használd a saját fejed mankónak! Neki csak egy fürdés :D
7/11 anonim válasza:
én egyszer általános suliban azért kaptam osztályfőnökit, mert a szemére vetettem egy gyereknek, hogy büdös :D
és neki nem volt genetikai, sem anyagi problémája
egyszerűen igénytelen volt, az ofőnek meg nem tetszett, hogy a szemére vetettem :D
8/11 anonim válasza:
Azért kaptad az osztályfőnökit, mert meg lehetett volna neki diszkréten, tapintatosan is mondani. El tudom képzelni, hogy közölted szerencsétlennel. Lehet hogy te viccesnek találod, de neki a lelkébe tiporsz.
9/11 anonim válasza:
azért álljon meg a menet
senki sem tartott fegyvert a tartkójához, hogy ne fürödjön
jó anyagi helyzetben voltak, minden szart meg tudott magának venni a srác, amit csak akart
de ez a higénia nem volt az erőssége
nem is izzadságszag volt, hanem mintha hugyszagú lett volna
szerintem alsógatyát sem cserélt naponta...
azért nehogy már még őt sajnáljuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!