Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondtatok le arról az emberről akit szerettek/szeretettetek?
Végül nem vált el a férjétől ....túl sok volt az ígérgetés és a duma.
tudom tudom mind ezt mondja, én is úgy gondoltam mint sokan mások ..na talán ez más lesz :)
Más vilàg. Más nők valók sajnos hozzá és nem én a szende.
Nem egy srácrol mondtam már le ez miatt. Volt aki igy neki állt harcolni is ertem mert elutasitottam, hiaba akartam őt, eleve tudtam hogy kapásbol sem passzolunk.
Megenyhültem, jártunk, aztán be is igazolodott hogy az ilyen extrovert jo pasiknak nagyon nem én vagyok a valodi párjuk, komolyra meg pláne.
Általában őket zárom ki élből. De nem egyszer gyengítenek is el. Es nem egyszer is igazolom önmagam.
Ahhoz képest mégis szinte csak ilyeneket sodor elém az élet. Sportos magas joképü sikeres extrovert önbizalommal teli Férfiakat.
Nem is értem komolyan. Mit látnak bennem. Én csendes kis törékeny béna kis senki.
*habár talán nekik jól nézek ki. Meg van tartásom is így ha masik oldalrol nézzük.
Abszolut nem látok beléjük mit esznek rajtam. De ugy tippeltem csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!