Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Párom szakított,de miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom szakított,de miért állít be szinte rossz embernek?

Figyelt kérdés

3.fél miatt mentünk külön legalább is erre tippelek mert utána már ott volt, posztolgattak a csávóval.Velem elvileg gondja nem volt,még a szakítás hevében sem viselkedtem egyátalán bunkón,még beszélgetni is próbáltam vele,hogy ez fel lángolás most mert új stb,mondja el ha esetleg volt valami probléma,de hát nem,nem tettem olyat ennyi volt csak.

De még is kb úgy jön ki mintha én tettem volna rosszat.facebookon kívűl le tiltott minden más honnan.Tegnap annyit hallottam vissza ,hogy hát nem mentünk sétálgatni annyit,meg nem szokott hozzá,hogy így oda van rá figyelve.Mondom a séta oké,de estig dolgoztam hétköznap. ő még nem dolgozott ,de a hétvége ott volt mindig bármire.Köszönni is alig mer ha meg lát. Pár hét múlva lett volna az eljegyzés is..Rá hagyom mert ugye mást úgy se tudok,én kifogás szagot érzek inkább.Lelkem mélyén van egy gondolat,hogy csak le nyugszik vagy valami.2 év volt ez a kis kapcsolat.De ez az oda figyelés,hát,semmi extra nem volt,hogy telt a napja,néha egy- egy meglepi apróságok,hogy mi a sok ebben.20 évesen azért csak rá lát a világra kb,hogy kevés azért a jó,sajnos.

2021. márc. 19. 05:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem tokmindegy? Ha nem ismered a tobbi embert, es a parod szakitott akkor szard le es lepj tul ezen.
2021. márc. 19. 19:21
 12/14 A kérdező kommentje:
Az lesz! Mert sok kis kocka most állt össze,milyen összjáték folyt a háttérbe,amire azt gondolhatta én fogok szakítani,de nem úgy sült el ahogy gondolta
2021. márc. 20. 19:30
 13/14 anonim ***** válasza:

Rádunt, mert már nem volt izgalom a kapcsolatotokban!

Jött valami nagydumas aki ledumálta róla a bugyit es ennyi!

Engedd el és fogd fel úgy,van az a lány aki azt szeretné,hogy ilyen párja legyen!!

2021. márc. 21. 06:24
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen:)

Igen ez lehetett megunta ezt ,meg le dumálta a bugyit róla.:),új stb..

Annyival meg erősítettek a nők/lányok akik közvetlen ismernek milyen vagyok,hogy nem csináltam rosszat,élni akar még,majd pár pofon után értékeli ezeket.

De jól esett,köszi még egyszer :)

2021. márc. 21. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!