Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom szakított,de miért állít be szinte rossz embernek?
3.fél miatt mentünk külön legalább is erre tippelek mert utána már ott volt, posztolgattak a csávóval.Velem elvileg gondja nem volt,még a szakítás hevében sem viselkedtem egyátalán bunkón,még beszélgetni is próbáltam vele,hogy ez fel lángolás most mert új stb,mondja el ha esetleg volt valami probléma,de hát nem,nem tettem olyat ennyi volt csak.
De még is kb úgy jön ki mintha én tettem volna rosszat.facebookon kívűl le tiltott minden más honnan.Tegnap annyit hallottam vissza ,hogy hát nem mentünk sétálgatni annyit,meg nem szokott hozzá,hogy így oda van rá figyelve.Mondom a séta oké,de estig dolgoztam hétköznap. ő még nem dolgozott ,de a hétvége ott volt mindig bármire.Köszönni is alig mer ha meg lát. Pár hét múlva lett volna az eljegyzés is..Rá hagyom mert ugye mást úgy se tudok,én kifogás szagot érzek inkább.Lelkem mélyén van egy gondolat,hogy csak le nyugszik vagy valami.2 év volt ez a kis kapcsolat.De ez az oda figyelés,hát,semmi extra nem volt,hogy telt a napja,néha egy- egy meglepi apróságok,hogy mi a sok ebben.20 évesen azért csak rá lát a világra kb,hogy kevés azért a jó,sajnos.
Aki szakít, az általában bűntudatot él át. S az efféle bűntudat csökkentésének egyik legegyszerűbb eszköze, hogy a másik felet befeketítjük saját magunk előtt, mert így elhitethetjük magunkkal, hogy a másik fél is legalább olyan rossz, mint mi vagyunk. Ez az egész tehát őróla, az ő lelki önvédelméről szól, s nem rólad.
Egyébként pedig a magyar nyelvtan szerint ha egy igekötő közvetlenül az ige előtt áll, akkor azt az igével egybe kell írni. Ha a nyelvtani szabályokat nem veszed figyelembe az írott kommunikációban, akkor negatív benyomást keltesz magadról. Könnyen azt gondolhatják rólad, hogy nemtörődöm ember vagy.
Általában egy szakításban mindkét fél ludas. Nem hallottuk a lány sztoriját, csak azt amit te most itt előadsz. Lehet hogy teljesen másról van szó, vagy pont ezekről csak sokkal csúnyábban mint ahogy te ezt előadod.
Lehet hogy a kevés séta alatt azt értette hogy egy antiszoc játékfüggő voltál aki nem akart kimozdulni. Lehet hogy a "túl sok szeretet" azt jelenti hogy megfojtottad a tapadásoddal. Merthát ugye csak bent kuksoltatok és mi mást csinálhattatok volna mint egymás nyakán élősködni.
Ezt nem rosszindulatból mondom, az is lehet hogy neked van igazad és fura a csaj, de pl. velem volt már olyan, hogy pont a fent említett példák voltak a problémáim a sráccal, de nem akartam részletesen elmondani neki ezeket szakításkor ezért csak annyit mondtam nem illünk össze. Később persze egy-két pletykás embertől visszahallottam hogy a srác úgy állítja be hogy ő csak nagyon szeretett engem és nekem ez se volt elég....
Ja és eljegyzés után 3 hónappal szakítottam vele. Mert utána bolondult meg.
1.hozzá szóló: igen én is próbáltam ezt érzékelni,mert mondom olyat biztos nem tettem hogy ezt váltsa ki,hogy még ő legyen a sértett.
2.hozzá szóló: igen most próbáltam át gondolni ezt,vissza játszani az eseményeket,veszekedésekre nem emlékszem,igyekeztem is elkerülni meg beszéléssel a problémát, ha volt teljes őszinteséggel,tisztelettel. Talán van kis szégyen érzete is ,mert nem volt ez szép,lelke mélyén talán ezt be látja,talán majd rájön.
Ismer milyen karakterű vagyok,birka türelmes meg odaadó stb,az ő javát szerettem volna,hogy neki jó legyen,vagy egyszerűbb.
A magyar nyelvtani részét pontosan most nem értem :/,de ha el írtam valamit bocsánat :) telefonról gépeltem be
Apróságot érzékeltem de rá is kérdeztem baj van-e? Pl 2 este volt mikor nem igen birtam egy puszit se adni meg a telefont cipelte mindenhova is.Aztán utána nem volt ilyen gond a puszikkal stb.Utolsó mozdulata is teljesen normális volt,lefeküdtünk előtte nap,másnap mentem dolgozni csókkal búcsúztunk el és kaptam este fele üzit rejtélyesen hogy mivan. Ott le sokkolodtam,éreztem valami baj van felhívtam,kérdeztem de mi a baj mit csináltam, vagy mit nem csináltam? Kb ugyan ezt mondta hogy nem ment köztünk. Én meg nem így érzékeltem valahogy,nem is voltam játék függő se,mert nem játszok nincs is gép,laptopról meg telefonról nem szeretek.Vírus helyzetre való tekintettel sok program lehetőség nem volt,de igyekeztünk elmenni erre-arra,tó part pl,vagy akármi,nyáron meg sokat voltunk 1 hetre el utaztunk meg ilyenek meg októberben is
Túl szeretés max annyi lehetett esténként szerettem át ölelni,vagy vettem kis tárgyi akármit,fotó album rólunk alkalomra 1-1 szál virág ha úgy volt,ilyesmik voltak,ha ment valahova mehetett,nem tiltottam meg semmi,ő szólt,aztán mondom oksi vigyázz magadra puszi.Nem is vagyok piás,meg cigi,drog semmi ilyen. Alkalmanként ha ittam 2-3 poharnyit de azt is együtt,haverozni is elég ritkán mentem sok,én igyekeztem a családi harmóniát ki építeni,és ő rá alapozni,de ezeket tudja jól.
Lehet megijedt nemtudom ettől.
De örültem volna ha elmondja tényleg az ő verziójat is de akiktől vissza hallottam nem mondtak mást,emberi oldalról semmi negatívumot,első komoly normális kapcsolata voltam ezt a szülei is erősitették,én úgy érzem valamivel el csavarták a fejét
Fejest bele ugrott
Ha szakítottatok, valami nem stimmelt. Nem kell túlgondolni, lehet, hogy egyszerűen nem érezte jól magát a kapcsolatban.
Majd találsz olyat, akivel egy hullámhosszon vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!