Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen szakítás után hogy kell reagálni ha segítséget kér a szakító fél? (Lent)
Ő szakított velem. A baráti előtt megalázott, engem is és a családom is. Közösségi médiában nem törölt le, de direkt rám utaló és engem kellemetlen helyzetbe hozó posztokat tett ki, amiben bemutatja, hogy az új pasija mennyivel jobb mint én valaha is leszek.
Most szüksége lenne ingyenesen pár dologban a segítségemre/tanácsomra. Arra való tekintettel, hogy régen jártunk. Ezért ingyen.
Ha valamilyen szolgáltatásról van szó, akkor ingyen nem segítenék neki. Gondolom te is ebből élsz.
Ha valamilyen egyéb dologról van szó, akkor nem. Nem vagytok együtt, ne téged használjon lelki szemetesládának, majd még elvárja , hogy oldd meg a gondjaid helyette.
Szexert cserebe segithetsz neki. En megengedem.
N
Ha szépen váltunk volna el, és soha nem ártott volna nekem, akkor is függene attól, hogy mennyi segítségről van szó.
Most egy ennyiről, amit itt is adunk egymásnak ismeretlenül.. érted. Az belefér.
De ha van egy árlistád a szolgáltatásaidról, és ez meghaladja a 15 000 Ft-ot, én ott húznám meg a határt.
Pl. ha egy bírósági kereset megírása és ügykezelése 50 000 Ft, ilyesmit nem vállalnék el még önköltségi áron sem, max. egyet féláron, de több ügyet nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!