Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen szakítás után hogy kell reagálni ha segítséget
kér a szakító fél? (Lent)
Figyelt kérdés
Ő szakított velem. A baráti előtt megalázott, engem is és a családom is. Közösségi médiában nem törölt le, de direkt rám utaló és engem kellemetlen helyzetbe hozó posztokat tett ki, amiben bemutatja, hogy az új pasija mennyivel jobb mint én valaha is leszek.
Most szüksége lenne ingyenesen pár dologban a segítségemre/tanácsomra. Arra való tekintettel, hogy régen jártunk. Ezért ingyen.
Szerintem ne foglalkozz vele ,hiszen megalázott, és most ki akar használni . Majd talál valakit aki segít neki .
2021. febr. 19. 06:37
12/20 anonim válasza:
Pff nem értem miért nem léptél le az ismerősei közül a közösségi oldalon? Én ezt soha nem tudom megérteni és nem is akarom megérteni, én már rég leléptem volna és le is tiltottam volna, meg minek gyűjtik az emberek az olyan embereket akik megalázták vagy már nem barátok. Nem kell neki válaszolni azt kész. Vegye a lapot. Ne hagyd magad kihasználni.
2021. febr. 19. 06:47
13/20 anonim válasza:
Amugy kb. Fogadjunk még mindig szereted és boritékolható hogy újra összejöttök lehet össze is házasodtok te pedig jóval később Stockholm szindrómás leszel.
2021. febr. 19. 06:48
14/20 anonim válasza:
Ne légy retardált, ő már az, felejtsd el, hogy segítesz neki.
valami hasznosabbat csinálj
2021. febr. 19. 06:51
15/20 anonim válasza:
"Most szüksége lenne ingyenesen pár dologban a segítségemre/tanácsomra. Arra való tekintettel, hogy régen jártunk. Ezért ingyen."
Nem normális! Neked ez kérdés hogy hogyan kell reagálni?
Tudnod kéne hogy: Semmit!
Azt kéne mondanod kérdés nélkül, hogy szerinted semmit!
Sanszos az amit 13-ként írtam előző válaszomba.
2021. febr. 19. 06:52
16/20 anonim válasza:
Nem ertettem soha hogy miert lenne hirtelen fontos a mult amint valaki radszorul. Addig meg le se szarnak es ugy bannak veled mint a kutyaval. Sztem nyugodtan mond meg neki hogy dugja fel maganak es hogy 2x aron segitesz neki ha kell
2021. febr. 19. 07:03
17/20 anonim válasza:
Csak abban az esetben segítenék, ha egy teljesen normális szakítás lett volna. De így még válaszra sem méltatnám, vagy törölném az ismerettségi körömböl is.
2021. febr. 19. 07:58
18/20 anonim válasza:
Tényleg vannak, akikben egyszerűen semmi tartás nincs. Segítsen neki akinek 2 anyja van, fu de felcsesznek az ilyen emberek. Még ingyen segítsek a nyomorultnak, na persze.
2021. febr. 19. 08:21
19/20 anonim válasza:
Segítsen neki az új pasija ingyen, ha ő annyival jobb nálad. Én nem segítenék, ezt elég egyértelműen a tudtára is hoznám.
2021. febr. 19. 08:43
20/20 anonim válasza:
Mondjuk én kíváncsi lennék az új pasi arcára is, amikor megtudja, hogy a párja, tőled (mármint az exétől) kér segítséget... Vigyázz, nehogy a lány beleráncigáljon valamibe, hogy aztán még jobban megalázhasson!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!