Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Volt már olyan kapcsolatotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan kapcsolatotok ahol szakitás után a másik fél azt mondta hogy jó lenne beszélgetni ez után is, vagy csak legyünk barátok?

Figyelt kérdés
Szerintetek ez mennyire tud gáz lenni? Mennyire gondoljátok ezt undoritónak?

2021. márc. 18. 20:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
19%
Soha nem volt még ilyen a világtörténelemben:) Ez milyen kérdés de tényleg?
2021. márc. 19. 01:04
 12/14 A kérdező kommentje:
Ha nem tetszik akkor miért vagy itt? De tényleg :D
2021. márc. 19. 01:09
 13/14 anonim ***** válasza:
60%
Nem igazán értem azt, hogy a rengeteg barátság extrák kapcsolat és egyéb laza párosodások mellett miért annyira meglepő, hogy valaki jó kapcsolatot ápol az exével. Sokszor nem csak hogy jó a kapcsolat, hanem pl válás után egy csomó ideg még szexpartnerek az exek. Miért lenne ez undorító? Az undorító az, ha rá van valaki kényszerítve valamire és nincs hozzá kedve, mégis csinálnia kell.
2021. márc. 19. 01:14
 14/14 anonim ***** válasza:

Volt olyan számítások, hogy kb a mozgó kocsiból ugrott ki, hát ott szóba se álltam vele többé.

Volt, aki még felhozta a kórházba lakáskulcsomat, hogy visszapakolta a cuccokat, de mindenképpen kapcsolatban maradunk.

Egy hétig úgy is volt, most nagyméha egy rövid kis csetelés, de nem beszél semmiről (régen se nagyon szokott), én nem faggatom, szóval kiürült teljesen.

2021. márc. 21. 01:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!