Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az egyik fél lebukik azzal hogy volt egy kalandja és utána is tartották a kapcsolatot, akkor mennyire jogos hogy a másik fél úgy akar revansot venni hogy viszonyt kezd valakivel, és ha a másik ebbe belemegy és végigcsinálja akkor megbocsájt?
Figyelt kérdés
2018. máj. 3. 16:09
1/8 anonim válasza:
Nagyjából annyi értelme van mint benzinnel erdőtüzet oltani.
2/8 anonim válasza:
Ha az illető elfogadja, hogy egy éretlen kisgyerek szintjén mozog, akkor teljesen jogos. Ha felnőtt és van tartása, akkor nem jogos.
3/8 anonim válasza:
Nagyjából annyira gyerekes dolog, hogy az olvasása közben is visszafejlődtem 10 évet.
4/8 anonim válasza:
ostoba ember csinál csak ilyet.
revánsot nem úgy kell venni, hogy megdugatod magad/megdugsz mást, hanem hogy kidobod a gerinctelen párodat.
5/8 Ypszilon1980 válasza:
Ez mekkora baromság már, jesszus.
6/8 anonim válasza:
Nekem ehhez se idegrendszerem, se kedvem, se időm nincs, hogy ilyen gyerekes játszmákkal szórakoztassam magam.Egyszerűen kilépek a kapcsolatból, és a probléma megoldva.
7/8 peca1000 válasza:
Bosszuld meg.Feküdj le a környék összes palijával, és akkor kvittek lesztek :)
8/8 anonim válasza:
A kérdés nem arra vonatkozott, hogy mennyi értelme van vagy milyen következménye lehet, hanem arra, hogy jogos-e.
Szerintem jogos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!