Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet úgy túllépni egy több, mint fél éves kapcsolaton, ha a másik fél minden indoklás nélkül, egyik napról a másikra eltűnt? 26/L
Hmm. Ilyesmit általában nők szoktak csinálni, nem férfiak. De talán így könnyebb, hiszen nőként könnyen tovább léphetsz.
Ne reménykedj, ha ilyet csinál hagyd a francba, akkor is ha még is visszajön kuncsorogni.
Vagy úgy írtad hogy a lány lépett le? Akkor szívás, de ha visszakuncsorog akkor is hajtsd el, akármennyire nehéz egy férfinak párt találni, mert ez nem pár.
Mióta nem keres ? Lehet dolga van, vagy valamelyik elfekvőben tolják bele a sóoldatot.
30/f
Nade ezelőtt találkoztatok rendesen? Együtt voltatok sok időt töltöttetek együtt, a szex is jó volt...??
Miből állt ez a fél év?
Úristen milyen sztorik,milyen emberek vannak már tényleg..:(
az enyém is felszívódott most pedig nemrég még azt mondta minden porcikám imádja. Csak a lelkem nem pont..:(
Ritka undorító dolog így telibe...a másikat! Keresd csak, én is utánamentem..ez így nem korrekt!
Érdekes én is arra gondoltam van valakije és másokkal is ezt csinálja kiderült igazam volt pont akkor írt rá a másik amikor ott voltam..mintha én írtam volna..sajnos láttam..
Sajnálom, nem hiszem hogy túl sokat kéne várnod ez után..kérd meg hogy növesszen gerincet:(!
Fura. Ez a szó nélkül eltűnés inkább női szokás.
Gerinctelen egy pasi lehet, hogy így koptat le, ha igaz a sztori.
Ha esetleg dolga van, nem ér rá, akkor is az a minimum, hogy visszadob egy "Láttam, amint tudok írok!" szöveget. De csak ha tényleg van alapja, és akar még valamit!
Kétségek közt tartani a másikat a legaljasabb dolog. Közben meg lehet mással hetyeg.
Nőktől nem lep meg ez a viselkedés, de pasitól nem ezt várja az ember.
Nekem az a taktika, ami működik az ilyen szituációk ellen, az az, hogy még két randi után is megpróbálom blokkolni az érzéseimet. Amíg meg nem volt még találka, teljesen közömbös marad számomra a személye, hisz még csak pár levelt kaptam egy arctalan idegentől.
Tudod a szabályt! Aki előbb lesz szerelmes, az veszített. Onnantól manipulálható, és ezt a jobb játékosok tudják is.
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!