Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Megéri még harcolni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri még harcolni?

Figyelt kérdés

Szakitott velem a barátnöm. immáron 2,5 honapja . szakitás után 5 nappal probáltam megbeszélni vele azt mondta idö kellneki. nem keresett én utána ujra felhivtam hogy szeretem tiszta szivemböl és beszéljük meg . mindent a fejemhez vágott amit csak lehetett . jó oké rosszul esett. vártam még aztan kiderült hogy ö már más fiu találkozott . Ezután annyit mondott nem vágyik vissza ideje lenne nekem is tovább lépni 3 hét alatt neki sikerült nekem még mindig nem . aztan azt mondta akkor segit mert nem jó hogy megjelenek az életébe és minden honnan letiltott facebook ... stb .

Szakitásnak nem voltak elöjelei nem vitatkoztunk ált minden megbeszéltünk . Tudom gyerekes nekem is ideje lenne tovább lépni de szeretem és az érzéimmel nem tudok mit kezdeni . Közös jövöt terveztünk és mindent megbeszéltünk hogyan tovább . Kicsit átverve érzem magam . Még1 szakitás után akárhányszor kerestem ugy viselkedett mintha nem is ismertük volna egymást mintha csak egy idegen lennék.

7év közösen . 26F

#Márénsemtudom
2021. márc. 13. 11:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Őt keresni már nem érdemes.
2021. márc. 13. 17:20
 12/19 A kérdező kommentje:

9-es . Én nem csak igértem hanem probaltam tenni is érte . 21 éves koromtol dolgozom . felénk egy 50-65nm lakás ára 28-40 millio ami 1980 körült épült . Sajnos az még jó pár év . és nincsen háttér segitség .

Ha albit veszünk ki akkor nem maradt volna pénzünk félre rakni ezért volt az hogy költözzönk hozzánk külön rész lett volna 70nm . Egy külön bejártal az az nem csak 1 szoba . Mert ugye már lassan szeretett volna babát de mondtam ameddig nincs lakás én nem szeretnék a szülöknek mégegy gyereket csinálni. Ameddig nincs legalább egy biztos alap az életünkbe.

Én a szabadságot is kivettem 2 hetet . Nem csak igéret volt . Megbeszéltük hogy megyünk majd mondta a szüleinek és mondta hogy hát ök azt mondták nem jó ötlet igy inkább otthon maradna. Én megvettem a gyűrűt is ugy akartam hogy emlékezetes maradjon ne egy szobába. Még sose volt külföldön és nagy vágya volt hogy tengerpartnál történjen meg .

2021. márc. 13. 17:43
 13/19 anonim ***** válasza:
Tudta egyébként, hogy eljegyzést is terveztél arra a nyaralásra?
2021. márc. 13. 18:10
 14/19 A kérdező kommentje:
Egybként annak nem az a lényege hogy meglepetés legyen? Egy szívből jövő ajándék számára . Nem tudta
2021. márc. 13. 18:14
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Változtat ez bármit is a lényegen? Hogy tudta-e vagy sem? Szerintem abszolút mindegy, ha szakítani akart, akkor egy gyűrű miatt nem hozott volna más döntést...
2021. márc. 13. 18:17
 16/19 anonim ***** válasza:

#14. Nem teljesen. Szép dolog, ha meglepetést szerzel, de én nem ajándéknak tekintem. Inkább egy döntésnek, amit két ember közösen hoz meg. Beszélni kell róla, őszintén, főleg 26 évesen.

Lehet, hogy ő azt gondolta, hogy csak kamuzol itt a közös tervekkel, bár ez már tényleg mindegy ezen a ponton. Ha már gyűltek a problémák, akkor tényleg nem fordította vissza, hogy hopp, mégis előrántasz egy gyűrűt. Nem tudom, hol ment el a kapcsolat, de sajnos ami nem fejlődik, az nem sokáig stagnál. Inkább hanyatlik.

2021. márc. 13. 18:34
 17/19 A kérdező kommentje:
Rosszul fogalmaztam meg. De igen mint döntés . nem szoktam kamuzni . és hogy kamuztam volna végig akkor hagytam volna csendben elengedni.
2021. márc. 13. 18:41
 18/19 anonim ***** válasza:
#16 Szerintem nincs azzal baj, ha meglepetésnek szánja az ember az eljegyzést. Beszélni nyílván beszéltek róla, hiszen leírta, hogy mivel még nem járt külföldön, mindig úgy képzelte el, hogy tengerparton kérik meg a kezét. Attól még lehet meglepetés a lánykérés, pláne hogy ilyenkor az ember fel is tesz egy kérdést. Mindannyian mások vagyunk, de az biztos, hogy egy eljegyzés önmagában nem ment meg egy kapcsolatot, amiben problémák vannak.
2021. márc. 13. 18:42
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindekinek ! Az lesz a legjobb ha többet tényleg nem keresem és tiszteletbe tartom a kérését . Nem kényszerihetemrá hogy szeressen . Amugy összeségébe szuper kapcsolat volt. :)
2021. márc. 13. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!