Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri még harcolni?
Szakitott velem a barátnöm. immáron 2,5 honapja . szakitás után 5 nappal probáltam megbeszélni vele azt mondta idö kellneki. nem keresett én utána ujra felhivtam hogy szeretem tiszta szivemböl és beszéljük meg . mindent a fejemhez vágott amit csak lehetett . jó oké rosszul esett. vártam még aztan kiderült hogy ö már más fiu találkozott . Ezután annyit mondott nem vágyik vissza ideje lenne nekem is tovább lépni 3 hét alatt neki sikerült nekem még mindig nem . aztan azt mondta akkor segit mert nem jó hogy megjelenek az életébe és minden honnan letiltott facebook ... stb .
Szakitásnak nem voltak elöjelei nem vitatkoztunk ált minden megbeszéltünk . Tudom gyerekes nekem is ideje lenne tovább lépni de szeretem és az érzéimmel nem tudok mit kezdeni . Közös jövöt terveztünk és mindent megbeszéltünk hogyan tovább . Kicsit átverve érzem magam . Még1 szakitás után akárhányszor kerestem ugy viselkedett mintha nem is ismertük volna egymást mintha csak egy idegen lennék.
7év közösen . 26F
1. 7 év alatt nem vetted el. Miért is? Nagy közös jövő:D
2. Össze sem illettetek. Hozzá egy igazi harmincas pasi illik.
1. Nyáron elkartam vinni horvát országba és ott szerettem volna megkérni hogy romantikus legyek . de virusra való tekintettel azt mondta családja hogy ez veszélyes ne jöjjön el.
Miért is? az miben tud többet nyujtani mint én? hogy már több van a kasszába?
2. Én ezt értem . kértem hogy költözzönk hozzunk viszonylag nagyobb házunk van ki lehetet volna alakitani egy kisebb lakás részt ahol elkezdhettük volna közös jövöt . arra azt mondta nem lenne egészséges szülökkel együtt élni pedig külön lettünk volna szeparálva . családi segitség egyetálán nincs mindent ön eröböl kell elérni . megjegyzés ha elbérletbe megyünk nem marad sok félretett pénzünk kb semmi és babát szerettünk volna 30 éves korunk elött . nyilvan volt anyosék jelölték mondták hogy vannak nagyon szuper banki hitelek de azt nem szeretném életem végiég nyögni.
Ne próbáld meg a helyzetre fogni, ha csak a kevés idő lett volna a gond, akkor nem zárta le volna ilyen gyorsan a dolgokat. Valami nyilván benned és a viselkedésedben sem tetszett neki, csak vagy nem mondta, vagy te nem tulajdonítottál neki jelentőséget, ha mondta.
Lépj tovább, ha ő már boldogan randizik mással, akkor soha többé nem fogtok összejönni.
Sajnálom kérdező, viszont lenne néhány észrevételem.
7 év, jövőtervezés - Oké, de nem csak tervezni kell, hanem tenni is érte. Én is azt gondolom, amit írtak előttem: sokáig stagnált ez a kapcsolat.
"Mondtam, hogy költözzünk hozzám" - Ezt ne kezeld kifogásként, mert kb. úgy írod, hogy te mindent megtettél, és neki mégsem volt jó. A szülőkkel való együttélés akkor is vezethet konfliktushoz, ha alapvetően jól kijöttök egymással. Én sem szívesen költöznék más szüleinek a nyakára. Ráadásul attól is félhetett a barátnőd, hogy ez a szülős összeköltözés elég lenne neked, és utána nem keresnéd a lehetőséget, hogy esetleg külön menjetek. Természetes felnőtt igény ugyanis, hogy külön életterünk legyen, és megélhessük a felnőttségünket. Tiszteletben kell tartanod a döntését. Nem tudom, mióta dolgoztok amúgy (amikor összejöttetek, még elég fiatalok voltatok), de hét év alatt azért lehetett volna félretenni.
A horvátországi lánykérés - El akartad vinni. Tudod, hogy az én exem is mennyi mindent akart, és mennyi mindent ígérgetett? Aztán nem lett belőle semmi. Vágyakkal, ígéretekkel tele van a padlás. Sajnos tetteket már nem olyan egyszerű produkálni. Egyébként szerintem Magyarországon is jó lett volna az az eljegyzés, itt is örült volna neki. A vírushelyzet után pedig immár jegyesekként utazhattatok volna el Horvátországba.
Ahol hosszú idő után következik úgy be a szakítás, hogy semmi nagyobb fajsúlyú dolog nem történik (pl. megcsalás, fizikai bántalmazás), ott már jó ideje gyűltek az indulatok. Nekem is egy folyamat volt, amíg elértem a szakításhoz exemmel. Ragaszkodtam hozzá, de ahogy egyre több lett a kifogás, és egyre kevésbé törődött velem (például a diplomaosztómra sem jött el, ami számomra nagyon fontos volt), elvesztettem a belé vetett hitemet.
Szerintem egy dologban tévedsz, ő sem 3 hét alatt lépett tovább. Ha le tudott zárni egy 7 éves kapcsolatot és most már mással találkozik, akkor nem most kezdte el lezárni magában.. hasonló helyzetben voltam én is, 5 éves kapcsolat volt és sajnos akkor úgy gondoltam én is, hogy ez egy váratlan lépés volt és soha nem tudtam elképzelni sem, hogy egyszer vége lesz (szintén megvoltak a közös tervek). Ebben az a szomorú szerintem, hogy saját magának megadta a felkészülési időt, akkor mondta ki a szakítást, amikor ő már lelkileg összeszedte magát annyira, hogy meglépje, az pedig hogy Te miként fogod ezt fogadni.. úgy gondolja már nem az ő dolga. Ez a mindenhonnan tiltás is ismerős, lehet hogy gyerekesnek és fájónak tűnik, de tényleg hatásos dolog, tényleg jobb ha nem látod. Kb. 10 hónap kellett nekem ahhoz, hogy normálisan összeszedjem magam a szakítás után. Az nem baj ha nem ugrassz bele egyből más kapcsolatba, kell hogy időt adj magadnak. Ha ezt megteszed hidd el az élet szépen megy majd tovább és az amit lehetetlennek érzel (azt hogy elfelejtsd és ne gondolj rá úgy, mint korábban) el fog jönni. Addig is kitartás, ha van kérdésed vagy tudok segíteni tanácsokkal írj nyugodtan.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!