Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megeri harcolnom?
Nyaron megismerkedtem egy sraccal.
Talalkozgattunk, majd bevalottam neki az erzeseimet. Egy kis gondolkodas utan azt valaszolta, hogy maradjunk baratok, mert nem biztos a kapcsolatokba, es magaba. En ezt elfogadtam, probaltam tullepni rajta, nem is beszeltunk par napot. Utana buliba osszetalalkoztunk, egesz ejjel egyutt voltunk. Masnap kerte, hogy talalkozzunk, mondta, hogy nagyon jo volt velem. Teljesen random temakrol beszelgettunk, nem jott szoba semmi olyan dolog, de egy csokkal koszont el. En teljesen ossze voltam zavarodva, nem ertettem, hogy miert csokolgat meg akar velem talalkozni ha nem akar tolem semmit. Egy het orlodes utan rakerdeztem, hogy mi a helyzet. O nagyon bunko es lekezelo volt, azt mondfa, hogy neki nem kell kapcsolat, meg hogy ez tobbet nem fordul elo. Ezutan egy ujabb mosolyszunet. Ra egy hetere ujra ram irt, es beszelgettunk. Mondta, hogy nagyon sokat csalodott a nokbe, nagyon regen volt normalis kapcsolata, es fel belekezdeni egy ujba, mert hogy tuti rossz vege lesz.
En nem tudom kiverni a fejembol ot. Teljesen bele szerettem. Megeri harcolnom erte, vagy hagyjam?
Tuti, hogy nem azert volt velem, hogy agyba vigyen, szoval ez is kizarhato.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!