Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy majdnem 8 éves kapcsolat után aki rögtön beleugrik egy másikba, az mennyi eséllyel lesz tartós, boldog kapcsolat?
Láttam egy hasonló kérdést és alatta olyan válaszok születtek, hogy pár nap alatt nem lehet elengedni ennyi évet.
Engem érdekelnének tapasztalatok, mert pont van egy ilyen példa a környezetemben.
Mennyi idő után szokott ez kibukni?
Ti esetleg voltatok már ilyen cipőben?
Ellenpéldák is vannak, van, akinek működőképes kapcsolata alalult ilyen helyzetben?
Szakítás után rögtön összejöttek, tehát képben volt már(?) az illető.
Nincs kötelező gyász időszak meg hasonlók.
Nincs mire várni.
Nem is kell várni semmire.
És nem ettől függ, hogy jajj mennyire szerette az exét...mert ha hamar talál valakit akkor brühühü brühühü nem is szeretett eléggé.
NEM! Ennek semmi köze hozzá.
Ha megismersz valakit akivel jól érzed magad és nem az exeddel vagy elfoglalva akkro nincs mire várni. Az évek telnek repülnek.
Én hét és fél év után szakítottam úgy, hogy az utolsó három évben kezdtek romlani a dolgok, az utolsó fél év meg már konkrétan elviselhetetlen volt. (Nárcisztikus volt a párom, amikor utánaolvastam ennek és rájöttem miben élek, elég könnyű volt meghozni a döntést)
Vasárnap tettem ki az exemet, kövi hét pénteken elmentem bulizni a barátnőmmel és pár közös haverral. Ott kiderült hogy az egyik havernek már évek óta tetszem, de mivel foglalt voltam nem mondta addig. Mivel egy jó kiállasú és intelligens fiatalemberről volt szó, nem utasítottam el, meg úgy voltam vele, hogy most lett vége egy hosszú kapcsolatnak, akkor csapjunk bele a szingliskedésbe. Összesmároltunk a bulin, aztán elkezdtünk randizni. Ma már ő a férjem. A szingliskedésből meg nem lett semmi, de nem is bánom. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!