Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Az exem vissza akar jönni....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exem vissza akar jönni. Mondta, hogy szerinte azért szakítottunk, mert számomra ő SOK volt. Nem, nagyon unalmas, befásult, humortalan alak, ezért szakítottam. De ezt csak nem mondhatom neki?

Figyelt kérdés

Nem volt ez egy mély kapcsolat, 3 hónapig voltunk együtt.

Szakításkor nem indokoltam okot, mert elviharzott. Azóta kérdezgeti, hogy miért. Szerinte azért szakítottam, mert ő sok volt nekem. Ezt mai napig nem értem, mert tőle unalmasabb, humortalanabb, lehangolóbb embert nem ismerek. Ezért szakítottam vele. De ezt csak nem vághatom a fejéhez, nem akarom megbántani.

Viszont most már nagyon kihúzza belőlem, mert csak ezt hajtja hogy ő sok volt nekem.

2021. febr. 7. 11:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
9essel egyetértek, a sok voltam az azt jelenti, hogy nagyon tapadtam, sokat adtam magamból, amit természetes, hogy nem tudtál elviselni!
2021. febr. 7. 16:39
 12/13 A kérdező kommentje:

A sok voltamot nem így értette. Egyáltalán nem tapadt, nem kötődtünk annyira.

Szerintem arra érthette, hogy ő sportol, egyetemre jár, éjjel-nappal tanult, rám alig volt ideje, csak az egyetemről beszélt egyfolytában, mikor már kértem hogy ne, akadjon már le róla, van más téma is a világon. A sport és az egyetem iránt kicsit megszállott volt, vagy nagyon akart bizonyítani. És a világon kb semmi más sem érdekelte, nem tudtunk viccelődni, másról beszélgetni.

2021. febr. 7. 18:14
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Megmondhatod neki, de akkor meg azzal fog visszajárni, hogy megváltzotam, stb.

Ha megjelenik kerek-perec küldd el a francba, komolyan és csapd rá az ajtót. De ha nem száll le rólad, akkor tegyél további lépéseket.

2021. febr. 9. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!