Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznál ilyen alakú nővel?
teljesen rendben van ez az alak
(arcra mondjuk nem az esetem)
4: te ugye pasas vagy? és csak várod a rád priviző kanokat. trollkodásból, vagy mert meleg vagy.
mert ezt a mondatot kb rendeületlenül mindenhova beírod.
Ha piszkafa alkatú nő lennél pontosan tudnád, hogy hány férfinek pont a vékonyság az esete, és lefelé nincs olyan, hogy túl vékony (ellenben van túl vaskos)
A 4es mindenhova beírja, hogy nagyon vékony, és ezért nem kell senkinek, majd utána írja, hogy ronda az arca, ami az igazi oka annak, hogy elutasítják..
Szerintem sem sovány, csak vékony a képen szereplő csaj, de látszik, hogy husis, nem olyan szépen sportosan karcsú.
4 már annyira elkeseredett, hogy komolyan izgatja a fantáziám.
kár, hogy 99% az esélye, hogy pasas :D
5: Nem.
Igenis van olyan, hogy túl vékony. Amikor egy nőnek lapos a mellkasa, gyakorlatilag csak a mellbimbói vannak, nincs feneke, sem combja, sem bármilyen "fognivalója", csak a gebeségtől már idő előtt aszottá vált bőre meg a mindenhol kiálló, kilátszó, szúró csontjai, akkor semmilyen egészséges, normális férfi számára nem vonzó.
(4)
hát 4es. máshol azt mondtad, hogy most 30 elején vagy.
én bizisten mondom, sok férfi nekidöntene a falnak.
8 Ez pontosan így van, ahogy leírtad.
Viszont ez a linkelt kép azért nem ilyen nőt mutat. Az csak simán alaktalanul vékony. Az ilyen testet még sokan elfogadják, sokaknak tetszik is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!