Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznál ilyen alakú nővel?
szerintem jó értelemben véve átlagos alkata van a képen a csajnak.
nyilván nem az, aki belép valahova, akkor az összes faszi rárobban, de vonzó mind optikaiag, mind szexuálisan
9: Konkrétan fél év múlva, nyáron töltöm a 30-at.
Ha igazad lenne, nem itt lógnék és "nyígnék".
20: Ezek szerint az a kategória vagy, akinek teljesen mindegy, csak lyuk legyen, ne szaladjon el, és még legyen pulzusa?
(4, 8)
Úh, én még vékonyabb vagyok ennél - kínszensedés, hogy legalább ilyen alkatom legyen. Egészséges vagyok, de genetika, ez van -, mégis van kedvesem több, mint négy éve, akinek így tetszek.
Egyébként néha nagyon rühellem, hogy tényleg alig van mit fogni rajtam, de mit csináljak vele. Sokat eszek, normális ételt, heti párszor edzek is (próbáltam a komoly edzést, áh, nem sok változást tapasztaltam :D), aztán ez van.
Előnye, hogy bármit megehetek mert 55 kilónál akkor sem leszek több.
24: hadd döntsük már el mi, hogy mi a vonzó szexuálisan.
Igen, lehet, hogy ronda vagy, lehet, hogy nem kívánna a meg az ember, de ezt nem neked, hanem nekem kellene eldöntenem.
Volt egy csaj haverom, az az igazi bögyös-faros típus, de az, aki már túl van a vonzó szinte. Folyton megmagyarázta nekem, hogy valójában nekem az olyan típusú nők tetszenek, mint ő, és nem igaz, hogy vonzódom ahhoz a 45 kilós csajhoz, mert nincs is melle.
Na te ugyanazt csinálod amit ő, csak fordított felállásban :D
28# ugyan kerlek :D meg szep
De kocsiban is igenybe vehetok a szolgaltatasok, vagy hazhoz is kiszallok torzsvendegek eseten
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!