Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Randiznál ilyen alakú nővel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiznál ilyen alakú nővel?

Figyelt kérdés

[link]

Egy az egyben az én alakom, vékony, de tónustalan.

2021. jan. 1. 11:55
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
84%
Ha eddig úgy néztél ki mint a tonusos lányok, akkor könyörgöm.... mi bajod van? Felszedtél egy pár kg-t, leadod, oszt kész... nem értem miért vinnyogsz itt
2021. jan. 1. 13:53
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez inkabb alaktalan. Nem kelti fel az érdeklődésem, nem indítja be a fantáziám.
2021. jan. 1. 14:00
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

szerintem jó értelemben véve átlagos alkata van a képen a csajnak.

nyilván nem az, aki belép valahova, akkor az összes faszi rárobban, de vonzó mind optikaiag, mind szexuálisan

2021. jan. 1. 14:07
 24/32 anonim ***** válasza:
55%

9: Konkrétan fél év múlva, nyáron töltöm a 30-at.

Ha igazad lenne, nem itt lógnék és "nyígnék".

20: Ezek szerint az a kategória vagy, akinek teljesen mindegy, csak lyuk legyen, ne szaladjon el, és még legyen pulzusa?

(4, 8)

2021. jan. 1. 15:30
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

Úh, én még vékonyabb vagyok ennél - kínszensedés, hogy legalább ilyen alkatom legyen. Egészséges vagyok, de genetika, ez van -, mégis van kedvesem több, mint négy éve, akinek így tetszek.

Egyébként néha nagyon rühellem, hogy tényleg alig van mit fogni rajtam, de mit csináljak vele. Sokat eszek, normális ételt, heti párszor edzek is (próbáltam a komoly edzést, áh, nem sok változást tapasztaltam :D), aztán ez van.

Előnye, hogy bármit megehetek mert 55 kilónál akkor sem leszek több.

2021. jan. 1. 15:54
 26/32 anonim ***** válasza:
100%

24: hadd döntsük már el mi, hogy mi a vonzó szexuálisan.

Igen, lehet, hogy ronda vagy, lehet, hogy nem kívánna a meg az ember, de ezt nem neked, hanem nekem kellene eldöntenem.

Volt egy csaj haverom, az az igazi bögyös-faros típus, de az, aki már túl van a vonzó szinte. Folyton megmagyarázta nekem, hogy valójában nekem az olyan típusú nők tetszenek, mint ő, és nem igaz, hogy vonzódom ahhoz a 45 kilós csajhoz, mert nincs is melle.

Na te ugyanazt csinálod amit ő, csak fordított felállásban :D

2021. jan. 1. 16:12
 27/32 anonim ***** válasza:
70%
24: amúgy voltál már valaha férfivel? neki bejöttél?
2021. jan. 1. 16:15
 28/32 anonim ***** válasza:
0%
24# 20#vagyok ha gondolod te is bejelentkezhetsz egy kezeles, kedves nagydadab diszkret bolond srac vagyok preciz es kimert, barat feelinget is eljatszom ha gondolod, negyed fel egy ora se baj, sms-re nem valaszolok ismeretlen szamot nem veszek fel, romakat nem fogadok. Ha nem veszem fel probald kesobb, elozetesen egyeztess mielitt josz es ha nem jelensz meg az idopont alkalmaval fekete listara kerulsz.
2021. jan. 1. 17:27
 29/32 anonim ***** válasza:
55%
#28, parkolás ingyenes?
2021. jan. 1. 17:35
 30/32 anonim ***** válasza:

28# ugyan kerlek :D meg szep

De kocsiban is igenybe vehetok a szolgaltatasok, vagy hazhoz is kiszallok torzsvendegek eseten

2021. jan. 1. 17:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!