Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom 23L közölte nem bírja ezt 2 hete nem figyeltem rá. Elézést kértem stb. De hát aztán szakitott de végül kiderült van valakije és azóta tök más és hát nem olyan mint volt régen. És most is mással van aki eléggé furcsa alak. Átmeneti korszak?
Mi ebben olyan meglepő?
Abszolút tipikus női viselkedés. Megcsal, párhuzamos viszonyt folytat majd próbál téged beállítani hibásnak.
2 hétig nem figyeltél rá és ez már akkora trauma volt, hogy szakított, sima kamu és utólagos belemagyarázás. Talán tejbegríz, hogy nonstop figyelni kell?
Hidd el, nem fogsz olyan nővel találkozni soha aki azt mondja "hibáztam". Csak miután már megkavarta a szart.
Tanulj meg legalább egy nyelvet, ha már a magyar nem megy - úgy könnyebb kommunikálni.
Tudod, ha lenne egy minimális agyad, nem a kocsit választanák a nők inkább. ;)
Az hogy kivel van, nem a szülei gondja baja. Eleve ha mással van,mi a francot foglalkozol vele?
23 éves felnőtt emer,nem tartozik a szüleinek magyarázattal h mással van, vagy veled. Ne más akarja élni az életét.
Viszont javaslom ha máskorfelteszel egy kérdést, helyesen tedd és értelmesebben.
Mert értelmetlen vagy,nm hiába szakitott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!