Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 év után egy születésnapi köszöntőt írtam az exemnek erre ő szó nélkül tiltott?
Anno is letiltott mindenhonnan. Most egy új instagram fiókból írtam neki, augusztusban volt 2 éve hogy szakított velem. 20-án volt most a szülinapja, gondoltam írok neki. Nekem azóta sincs senkim, neki egyből volt új hapija. Azóta is vele van és már a vőlegénye. Gondoltam azzal nem okozok rosszat ha csupán annyit írok hogy "Isten éltessen!". Erre tiltott. Mint mindenhonnan, mindig. Gondolom nem akarja hogy egy picit is befurakodjak egy szó erejéig is a vadonatúj tökéletes életébe.
Veletek volt olyan hogy az ex minden téren ingorált örökre?
Első körben a zaklatás nem azt jelenti, hogy mocskolódik és szidja, hanem hogy rákényszeríti a társaságát. Másrészt nem első tiltás volt, hanem "letiltott mindenhonnan". Egy csomó tiltás, gondolom insta, face, meg ki tudja milyen platformot használt még.
A zaklatás igenis azt jelenti, ha valaki kapcsolatba akar veled többször, kitartóan lépni, mikor te nem akarsz, nem azt, hogy káromkodik és a halálod kívánja(ami nyilván szintén nem normális)
Az én exem már másfél éve írogat, egyszer volt csak hogy kifejtette, hogy nem vagyok normális, amiért nem járok vele, a többi üzenetben arról győzköd, hogy megváltozott, vagy csak ír, hogy reméli jól vagyok, kíváncsi mi történt velem. Nem válaszolok, tiltom, majd megint ír, mintha az eddigiek meg sem történtek volna, hogy sokat gondol rám, és reméli viszonzom az érzéseit. Megint semmi válasz új tiltás új profil új üzenet, hogy ő nagyon megváltozott és szerinte újra beszélnünk kellene.
Ő zaklat engem, ahogy a kérdező az exét!
Bele akar férkőzni az életembe és nem fogadja el, hogy nem kell a társasága és képes hónapok, ÉVEK után is ezt csinálni, köszönt karácsonykor, köszönt újévkor, felköszönt a szülinapomon, minden egyes alkalommal letiltom(egyszer passzívan visszaírtam, de beszélgetni akart, aztán mikor mondtam, hogy nem, meg akarta beszélni a dolgokat), aztán úgy csinál, mintha semmi sem történt volna, legközelebb megint felköszönt..
BETEG! ZAKLAT! Igenis kizárhatsz valakit az életedből, nem erőszakolod rá magad másra, és aki nem akar az életében látni, az nem rossz ember!
Igen, ez is metoo! Csak olyannal tudod megcsinálni, aki "gyengébb" nálad, képzeld már el kérdező, ha egy 70 éves bácsika csinálná ezt veled, aki beléd van zúgva, beszélgetni akar veled és tudni a dolgaidról, téged meg a legkevésbé sem érdekel, de ő csak nyomul, nyomul ha kedves vagy, nyomul ha bunkó, és folyamatosan keres! Vagy csak akkor beteges, ha azonos nemű csinálja, mert azzal te biztos nem akarsz dugni? Kéépzeld nekünk is pont olyan közömbös és visszataszító az exünk annak ellenére, hogy fiatal, helyes, gazdag vagy bármilyen jópasi. Aki letilt, az semmilyen módon nem akar téged az életében!
Hamarosan valentinnap, már várom a következő kedves barátságos érdeklődést(zaklatást), hogy van e programom, kivel vagyok, lennék e vele, meg úgy egyébként hogy vagyok és neki mennyire jó lett az élete csak úgy mellesleg megemlítve..
Fu 32 ez szornyu. Es nem az a legrosszabb, amikor magat fenyezi, hanem ezek az unnepes felkoszontesek. Ilyenkor van az emberben egy rossz erzes, mert viszonozna a jo kivansagokat (hiszen normalis ember igy reagal), de akkor meg jelnek veszi, es batrabb lesz.
Beteg az ilyen ember, hogy kihasznalja aljas celbol ezt a szep emberi termeszetet (jo kivansag viszonzas). Az ilyenektol menekulni kell!
#30, núlt századi férfiként írtam, hogy ez erőszakos (és ostaba) nyomulás.
Nevezd el ahogy akarod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!