Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok az exeteknek írni névnapján/születésnapján face-n?
És ha igen, vagy nem, akkor miért?
Köszi
Egyet leszámítva mindnek. Jó viszonyban váltunk el, néha még beszélgetni is szoktunk, ezért persze. Pont úgy mint bármelyik másik kedves ismerősömet.
Azt az egyet csak szülinapján, de ehhez is kellett vagy 5 év. Haragban váltunk el, és ennyi idő kellett, hogy ezt félretegyük. Szülinapkor felköszöntjük egymást és ennyi. Soha nem beszélünk.
Sose értettem azt a felfogást, hogy minden ex idióta, meg kell szakítani a kapcsolatot teljesen, hiszen mi közötök van már egymáshoz..
Én úgy gondolom, hogy felnőtt ember vagyok, és hacsak nem követett el ellenem egy hatalmas hibát, minthogy mondjuk megcsalt az anyámmal, vagy folyamatosan vert, akkor nem értem miért ne lehetne ilyet tenni.
Vagy mi köze ennek ahhoz, hogy van e párja az embernek? Addig létezik számodra, utána már nem?!
Lehet nem véletlenül hozott össze a sors a párommal és teszi össze a két kezét értem, ahogy én is érte.. Talán mi nem vagyunk idióták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!