Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezelnétek, ha a mostani barátotoknak ugyanaz lenne a neve, mint az exeteknek, akit nagyon szerettetek?
Abszolút nem gyakori, de nagyon szép név. Egy ismert becézése van, ráadásul az exem is arra az egy "hívószóra" hallgatott, mint most Ő. Egyszerűen megőrülök, nem áll rá a számra, akaratlanul is a volt barátom jut róla az eszembe. Ráadásul tegnap kihangsúlyozta, hogy nagyon szereti a nevét, büszke rá. Én csak mosolyogtam, nem akartam megbántani. Még elég friss kapcsolat.
Nem vagyok híve a nyálas becézgetéseknek.
Hat talalj ki neki valami becenevet es a lesobbiekben elmondod mi a helyzet
18/L
A Beni is becézése!
Illetve nekem is ugyanez a helyzet, az előző barátomat rettentően szerettem, majd vége lett, és a jelenlegi Páromat is ugyanúgy hívják. Mindketten a Máté névre hallgatnak. Mondd el neki! Nem lesz gáz belőle, vagy csak szimplán mond neki, hogy Picim, az szerintem egyáltalán nem nyálas...:)
Nekem eddig minden páromnak B betűvel kezdődött a keresztneve. Nekem nem volt furcsa szerencsére, viszont a családomnak annál inkább.:D A párommal egy éve vagyunk együtt, de szegényt még most is keverik a háta mögött...egyszerűen nem tudják megjegyezni és mindig ugratnak is vele.
Szerintem simán becézhetnéd máshogy (Beni), előbb-utóbb megszokod:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!