Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezelnétek, ha a barátotoknak lenne egy kötekedős énje?
Nem vagyok pszichológus, de nincs ennek a viselkedésnek valami kiváltó oka? Valami olyan háttér körülmény, ami eddig elkerülte a figyelmedet?
Gondold végig pl. az utolsó 2-3 esetet. Mennyire volt jogos a kötözködés?
Közben rájöttem, hogy máskor is az után lett ilyen, hogy pár napot külön töltöttünk ÉS ott volt, ahol korábban lakott és utált lenni.. (A bútorai még ott vannak, meg egy kötekedő, alkesz néni) Szóval ahol sok minden egy még mindig fennálló problémára emlékezteti. Igazából én is ingerlékenyebb szoktam lenni néha, ha a szüleimnél töltjük a hétvégét, pláne, ha végighallgatok egy veszekedést.
Ezeket el is mondtam neki, hogy megértem, ha onnét idegesebben jön vissza, de ne vezesse le rajtam, inkább pl. nézzünk meg gyorsan egy filmet, ami eltereli a figyelmét.
Amúgy nem szokott jogos lenni, pont az az idegesítő, hogy szinte abba is beleköt, hogy miért így vagy úgy veszek levegőt.
Előfordult már olyan is, hogy ilyen bénán viccelődött, de az más, azzal nem tud megbántani, mert érzem, hogy viccnek szánta. Amire most gondolok, azt inkább kukacoskodásnak nevezném, azzal egy idő után már engem is ki lehet hozni a béketűrésből.
Az okát még nem sikerült megfejtenem. Remélem, a jövőben el tudjuk kerülni az ilyen szitukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!