Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » 2 év után egy születésnapi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 év után egy születésnapi köszöntőt írtam az exemnek erre ő szó nélkül tiltott?

Figyelt kérdés

Anno is letiltott mindenhonnan. Most egy új instagram fiókból írtam neki, augusztusban volt 2 éve hogy szakított velem. 20-án volt most a szülinapja, gondoltam írok neki. Nekem azóta sincs senkim, neki egyből volt új hapija. Azóta is vele van és már a vőlegénye. Gondoltam azzal nem okozok rosszat ha csupán annyit írok hogy "Isten éltessen!". Erre tiltott. Mint mindenhonnan, mindig. Gondolom nem akarja hogy egy picit is befurakodjak egy szó erejéig is a vadonatúj tökéletes életébe.

Veletek volt olyan hogy az ex minden téren ingorált örökre?

2021. febr. 6. 09:58
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
0%
Normális körülmények között egyik sem ír a másiknak, évek múltával meg pláne nem!
2021. febr. 6. 16:12
 12/38 anonim ***** válasza:
0%
Furák az ilyen emberek. Ez van. Ilyen is kell.
2021. febr. 7. 08:11
 13/38 anonim ***** válasza:
23%

Rosszul vagyok az ilyen behízelgő figuráktól, mint a 7-es.

Nem kell köpködni az exre, sőt, lehet jó szívvel gondolni rá, de irkálni teljesen felesleges.

2021. febr. 7. 08:46
 14/38 anonim ***** válasza:
70%
Ha letiltott, azt jelenti, nem érdekled. A hozzáállásodból gyanítom, hogy nem véletlenül történt meg az a szakítás. Aki ezek után nem ért a "szép szóból", és nekiáll új fiókról zaklatni... akármennyire csak egy picikécske szülcsinapcsi köszöntéske, attól még zaklatás... de persze így, hogy ilyen kis kedves téma, könnyebb megideologizálni, hogy "hát én csak egy kedves fiú vagyok, csak megköszöntöttem, jó fej voltam, és ez a hála", pedig zaklatás kőkeményen, ha valamilyen jelezte, hogy többet nem akar rólad hallani. Mie a kénköves pokolért KELL befurakodnod az életébe? Rémálomként úgyis ott vagy valószínűleg meg az emlékeiben is.
2021. febr. 8. 15:41
 15/38 anonim ***** válasza:
7-es valaszaban szerintem minden benne volt!
2021. febr. 8. 16:42
 16/38 anonim ***** válasza:
19%

Szerintem a kerdesbol nem derul ki egyertelmuen, hogy a szo szoros ertelemben vett zaklatasrol van-e itt szo es mindenki rogton annyira rosszindulatu a kerdezovel. Es senki nem a kerdesre valaszol, hogy veletek is volt e ilyen. Siman lehet, hogy az ex uj parja kontrollalja es tiltatja le. Ezer millio dolog lehetseges.

A kerdesre valaszolva, velem olyan volt, hogy par ev utan egyetlenegyszer akartam kontaktolni vele regi kepek miatt es azonnal szo nelkul letiltott. Regi kozos baratoktol tudtam meg, hogy az exem csaja csinald belole papucsot es nem allhat szoba semmilyen 80 ev alatti nonemu lennyel.

2021. febr. 8. 16:58
 17/38 anonim ***** válasza:
47%
*csinalt
2021. febr. 8. 16:59
 18/38 anonim ***** válasza:
Egy korábbi exemmel mindig felkoszontjuk egymást,pedig azóta megnősült. A volt férjemmel is jó volt a viszony, amíg az új párja el nem kezdett feltekenykedni, és nem is a exem, hanem O tiltott mindenhonnan, nehogy pár szót is tudjunk váltani. Mondjuk hiába, mert szoktunk és muszáj is beszélnünk. Van egy közös gyerek. Nekem lenne okom utalni mindkettojuket,de elfogadtam volt ferjem döntését és tiszteletben tartom.
2021. febr. 8. 21:27
 19/38 anonim ***** válasza:
100%
Ember! Legyen már önbecsülésed! Én értem, hogy kicseszett veled és gyatra érzés, ha lecserélnek, de 2 év után és ki tudja hány letiltás után mit vártál? Ezt már nagyon régen el kellett volna engedni. Itt az alkalom telibeszhard az egészet és békén hagyd ezt a nőszemélyt. Ráadásul már vőlegénye van, azt gondoltad, hogy majd egy szülinapi köszöntés után újra megnyílik és elmondja, hogy hibát követett el, meg hogy igazságtalan volt veled stb.? A nők nagy része nem ezen az elven működik, én a helyedben soha többé nem keresném és próbálnám kitörölni a puszta létezését is az agyamból!
2021. febr. 8. 22:10
 20/38 anonim ***** válasza:
55%

Egyszer már kitörölt az életéből, de te újra és újra visszaférkőzöl. Ez zaklatás, SEMMI közöd hozzá.

Nem véletlenül dobott ki, gondolom már akkor látta rajtad a jeleket, és be is bizonyosodott a sejtése.

Képtelen vagy tovább lépni, keresed, írogatsz neki, stb. Keress segítséget magadnak, mielőtt pl felgyújtod pusztán féltékenységből.

2021. febr. 9. 09:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!