Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 év után egy születésnapi köszöntőt írtam az
exemnek erre ő szó nélkül tiltott?
Figyelt kérdés
Anno is letiltott mindenhonnan. Most egy új instagram fiókból írtam neki, augusztusban volt 2 éve hogy szakított velem. 20-án volt most a szülinapja, gondoltam írok neki. Nekem azóta sincs senkim, neki egyből volt új hapija. Azóta is vele van és már a vőlegénye. Gondoltam azzal nem okozok rosszat ha csupán annyit írok hogy "Isten éltessen!". Erre tiltott. Mint mindenhonnan, mindig. Gondolom nem akarja hogy egy picit is befurakodjak egy szó erejéig is a vadonatúj tökéletes életébe.
Veletek volt olyan hogy az ex minden téren ingorált örökre?
De ha letiltott a régi címedről, akkor miért gondolod, hogy egy másokról nem fog?
A személyedet tiltotta le, téged nem szeretne látni, nem egy fiókot.
2021. febr. 9. 10:05
22/38 anonim válasza:
Én is töröltem és tiltottam mindenhonnan az exemet aki lelkileg bántalmazott és szakítás után hónapokig zaklatott. Nem, nem a szülinapi kodzontot értem zaklatás alatt hanem azt hogy napi szinten 100 üzenetet írt és mindegyikben mocskoolt a sárga földig. Amikor véletlenül össze találkoztunk pedig rám támadt.
Szerinted ezek után ha egy új fiokrol írna nekem nem tiltanam rögtön? Szerinted számítana az üzenet tartalma? Őszintén azok után amit művelt az se érdekel hogy él e vagy hal. Nemhogy egy szülinapi köszöntő. Még fel is haborodnek ha lenne ehhez pofája.
Nem tudjuk hogy nálatok mi történt, de valami oka van ha ennyire elzarkozik tőled. Úgyhogy jó lenne ha békén hagynad ameg nem megy a rendőrségi feljelentés.
2021. febr. 9. 10:34
23/38 anonim válasza:
De minek írtál neki? Remélem az esküvőjére nem akarsz elmenni...
2021. febr. 9. 11:07
24/38 anonim válasza:
A zaklatás nem itt kezdődik. Ez csak egy jó indulatú kedves gesztus. Az egy másik dolog hogy ha letiltott téged akkor nem akar látni és semmilyen kapcsolatot veled. Ilyenkor érteni kell a szóból és békén hagyni. Én mondjuk a mai napig baráti kapcsolatot ápolok az exemmel, emberien, normálisan váltunk el mert nem működött a kapcsolatunk de ő volt az aki szakított. Neki sokkal könnyebb volt ez mint nekem. Ő mire eljutott oda hogy kimondja már nagy részben fel is dolgozta. De minden kapcsolat más. Ezért meg nem kell így lehurrogni a kérdezőt. Lehet megcsalta a nő és kidobta. Az hogy ő szeretne simán emberi viszonyban lenni az nem bűn szerintem.
2021. febr. 9. 12:12
25/38 anonim válasza:
De, pontosan itt kezdődik. Letiltotta mindenhonnan, ő mégis csinál új profilt, hogy tudjon neki a tiltások ellenére írni! Vagy csak akkor zaklatás, ha már követi az utcán és fenyegeti? Ez már több, mint kedves gesztus, kinyilvánította többször is a csaj, hogy nem akar beszélni, kapcsolatba lépni vele, ő mégis vár, új lehetőséget keres, hogy kapcsolatba lépjenek. Ez beteges.
2021. febr. 9. 13:19
26/38 anonim válasza:
#25 Ne dramatizáljuk már túl ennyire a dolgot! Egy születésnapi köszöntés egy új profilról qrvára nem zaklatás. Tény, hogy szánalmas dolog és idegesítő, de minden ilyen kis szharra ráhúzni a zaklatás jelzőt, eléggé nagy baromság.
2021. febr. 9. 13:25
27/38 anonim válasza:
#26, nem tudjuk az előzményeket. Ha a kérdező azt csinálta mint az exem hogy tiltás előtt napi 100 mocskolodo üzenetet írt akkor pár hónappal, évvel később egy másik profilrol küldött bármiféle üzenet az egy újabb zaklatás kezdetét jelzi. Elhiheted hogy én is ezt gondolnám ha a pszichopata exem akármit is írna. És te is rögtön arra gondolnal hogy újra kezdődik. Szóval számomra teljesen érthető az azonnali tiltás.
2021. febr. 9. 13:36
28/38 anonim válasza:
Persze hogy érthető az azonnali tiltás, nem véletlenül tiltotta először sem. De ettől még ez nem lesz zaklatás. Nem tudjuk mi áll a háttérben, ha a kérdező ezek után még irogált volna neki nem éppen baráti hangnemben az zaklatás lenne. De egy jó kívánság szerintem nem az.
2021. febr. 9. 14:21
29/38 anonim válasza:
De ne akarjon jót kívánni neki. Egyrészt mert már az első tiltasnal egyértelmű volt hogy a nő nem akarja. Másrészt mert a kérdező szándékai se őszinték. Az írása alapján tele van haraggal.
2021. febr. 9. 14:30
30/38 A kérdező kommentje:
Értem, tehát az hogy 'boldog születésnapot :I' = #metoo
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!