Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » 2 év után egy születésnapi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 év után egy születésnapi köszöntőt írtam az exemnek erre ő szó nélkül tiltott?

Figyelt kérdés

Anno is letiltott mindenhonnan. Most egy új instagram fiókból írtam neki, augusztusban volt 2 éve hogy szakított velem. 20-án volt most a szülinapja, gondoltam írok neki. Nekem azóta sincs senkim, neki egyből volt új hapija. Azóta is vele van és már a vőlegénye. Gondoltam azzal nem okozok rosszat ha csupán annyit írok hogy "Isten éltessen!". Erre tiltott. Mint mindenhonnan, mindig. Gondolom nem akarja hogy egy picit is befurakodjak egy szó erejéig is a vadonatúj tökéletes életébe.

Veletek volt olyan hogy az ex minden téren ingorált örökre?

2021. febr. 6. 09:58
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
87%

miert nem tudod beken hagyni? nem veletlen szakitott veled es nem veletlen tiltott le mindenhonnan. megvolt az oka. az meg eleg creepy, hogy uj insta fiokrol irogatsz neki..

ha 2 ev alatt nem tudtal tullepni rajta, veled van a gond. nem azert tilt, mert nem akarja, h ‘belefurakodj a tokeletes eletebe’ hanem

mert szarik rad es amugy mar ebbol az egy kerdesbol is az jon le, h akaratos vagy es tolakodo. nem

erted, h NEM. nyilvan emiatt tiltott.

2021. febr. 6. 10:05
 2/38 anonim ***** válasza:
86%
Jól tette.
2021. febr. 6. 10:07
 3/38 anonim ***** válasza:
86%
Latom, nem tudtal tullepni. Menj pszichologushoz
2021. febr. 6. 10:20
 4/38 anonim ***** válasza:
84%

Tessék, te vagy a tipikus zaklató!

Miért nem tudod békén hagyni? TELJESEN?!

2021. febr. 6. 10:49
 5/38 anonim ***** válasza:
91%

A "vadonatúj tökéletes élete" 2 éves.

Hagyd békén.

2021. febr. 6. 10:58
 6/38 anonim ***** válasza:
84%

Ugyanezt csinalja a volt parom, mindenhonnan tiltom en is, mar az osszes fiokom privat, nem irhat senki aki nem ismerosom es erre nem hogy leesne neki hogy mennyire gaz a viselkedese, elkezd emailezgetni. Egy eve mar egyaltalan valaszra sem meltattam, van uj parom es nem veletlenul szakitottunk, tudtara adtam mar masfel eve hogy nem ohajtok semmilyen kapcsolatban maradni vele.

Nektek ez mire jo, de komolyan? Nagyon szanalmas ez a viselkedes, 2 ev hosszu ido, lepj tovabb es ne zaklasd szegeny lanyt!

2021. febr. 6. 11:09
 7/38 anonim ***** válasza:
32%

#4: Azért 2 évente egy születésnapi jókívánság minden, csak nem zaklatás.

Normális körülmények között egy szakítás nem azt jelenti, hogy az exnek még az emlékének az irmagját is kiirtjuk. Normális körülmények között aki egyik nap még a mindenünk volt, akit mindenki másnál közelebb engedtünk magunkhoz, azt szakítás után is emberszámba vesszük. Attól, hogy egy kapcsolat véget ért, még lehetséges egymásra emberként tekinteni, akivel kellemes időt töltöttünk együtt.

Exemmel mindig fel szoktuk köszönteni egymást születésnapkor, névnapkor, karácsonykor, újévkor, stb. Ez nem azt jelenti, hogy bármit akarnánk egymástól, sőt, neki is megvan a maga élete, azóta új kapcsolata és gyereke van, meg nekem is megvan a magam élete, és nem is akarnánk újra közös életet. De ettől még emberként, és mint ismerősként értékeljük egymást.

Persze, ez normális esetben, normális sztakításnál van így. Ahol a szakítás azonnali tiltogatással járt, ott valami nagyon nem gömbölyű. Nem akarok feltételezésekbe belemenni, hogy ki, és miért volt a hibás, de fel kellene fogni, hogy nem minden emberi kapcsolat menthető meg. Tök mindegy, hogy kinek a hibájából, de van, amit tudni kell elengedni, még puszta baráti szinten is.

2021. febr. 6. 11:27
 8/38 anonim ***** válasza:
77%
Utolsó, csak épp nem mindegy hogy milyen volt a kapcsolat és milyen volt a szakítás. Hidd el hogy van olyan ember akiről soha többé nem akarsz hallani, annyit se akarsz hogy felköszöntsön. Jó neked hogy ilyen szerencsésen alakultak a dolgaid az exekkel de nem mindegyikkel. Látod hogy a kérdező az első letiltas után nem értette meg a dolgot és rairt másik profilrol. Ő tipikus zaklato típus aki ha nem lenne letiltva, visszairna neki biztos hogy nem szállna le róla. Az ilyen típusú embereknek minden reakció biztatas. Ha csak annyit írsz neki vissza hogy menjen a fenébe a lelke mélyén annak is örül mert már elerte hogy vele foglalkozz. Az egyetlen megoldás ha az ember ignoralja és talán egyszer békén hagyja. (mint a mellékelt ábra mutatja ez több év is lehet)
2021. febr. 6. 11:53
 9/38 anonim ***** válasza:
Mindketten tiltottuk egymást.
2021. febr. 6. 12:34
 10/38 anonim ***** válasza:
90%
Erre a kérdésre emlékszem még régebbről. Ha ennyire felzaklatott akkor látogass meg egy pszichológust mielőtt odáig jutsz hogy a hírekben hallunk rólad mert "féltékenységből ölt/gyújtogatott/stb."
2021. febr. 6. 12:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!