Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Tippeket gyűjtök szakítás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tippeket gyűjtök szakítás utáni fájdalom ellen, hogy lehet jobban átvészelni?

Figyelt kérdés
Közös megegyezés alapján döntöttünk így, mert hosszútávon sehogyse lett volna jó. És igen tudom, ez elég indok, hogy ne szomorkodjak, de nehezen viselem hogy egy fontos személy kilépett az életemből. Próbálom magam elfoglalni, de amint kicsit feleszmélek a sorozatból, munkából rámjön a sírás. Nem bírom a csók/szex jeleneteket a filmekben, nagyon megvisel. És rengeteg minden rá emlékeztet, így még nehezebb. Itt nem tárgyakra gondolok, hanem régi beszélgetéseink témai, élmények, helyek. Még csak 2 nap telt el, van akinek van ötlete?

2021. febr. 4. 15:34
 1/8 anonim ***** válasza:
72%

Finom ételek, csak sportolj is mellette!

Nem szerelmi témájú könyv/film, ami leköt.

Barátok, barátnők, család.

Új hobbi.

2021. febr. 4. 15:43
 2/8 anonim ***** válasza:
5%
Gyógyszex.
2021. febr. 4. 16:08
 3/8 A kérdező kommentje:
Fuuu de imádom ezeket a rosszindulatú hozzászólásokat. most eszembe juttattad hogy igazából miért is hagytam abba a kérdések kiírását 5 évvel ezelőtt. De mondjon bárki bármit, az biztos hogy a lelki fájdalmak valamikor sokkal rosszabbak és nehezebben viselhető ekel mint egyes fizikai megpróbáltatások
2021. febr. 4. 16:08
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Kevesebb gyakorizás és ezt nem rosszindulatból írom! Amikor már amúgy is alig van életkedvem, akkor mindig megtalál itt egy agresszív ember. A legártalmatlanabb kérdéseimre is. Normális ember már rég itt hagyta volna a helyemben. :D
2021. febr. 4. 16:14
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Találj vmi olyan hobbit magadnak, ami macerás, lefoglalja a kezedet vagy az elmédet. Pl. festés, varrás, barkácsolás.
2021. febr. 4. 16:20
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló helyzetben vagyok, ha érdekel a történetem, alább megtalálod. Tanácsot annyit tudok adni, hogy tereld el a figyelmed. Pokoli nehéz tudom, mert ilyenkor akaratlanul is a szép és jó dolgok jutnak az ember eszébe, pláne az, hogy már nem lesz az életének a része ez a sok jó dolog, és ez pokolian fáj. Én is pár napja ezzel szenvedek, de ami ideig-óráig segít perpill az, hogy elkezdtem a fűrész filmeket újranézni. Valahogy közben nem jut eszembe a lány.

Ha érdekel a történet, itt elolvashatod, ha nem, akkor ignoráld, de én is gondolkodtam rajta, hogy kiírjam kérdésként, de pont a rosszindulatú válaszok miatt nem tettem.

Van egy lány, akivel teljesen véletlenül ismerkedtem meg a neten, de eszméletlen volt közöttünk az összhang. Nem is napokat, de az első pár hetet végigbeszélgettük, ébredéstől lefekvésig, munka közben is, amikor tudtunk, válaszoltunk. Nem a szokásos egyszavas séma volt, hanem tényleg komolyan érdekeltük a másikat. Karácsony előtt ismerkedtünk meg, azóta kétszer aludtam nála, és mindkétszer történtek dolgok. Talán ezt nem kellett volna. Az első után mondta, hogy beszéljük meg az ott történteket, őszerinte túl gyors volt a dolog, hiába ő mondta, hogy aludjak ott, távolságot akart tartani. Mondtam neki, hogy rendben, ha ő így érzi. Ennek ellenére rá egy-két napra írt, hogy szerveztek programot a nővéréékkel a hétvégén, és meghívtak engem is. Annak is az lett a vége, hogy a nap végén, miután hazavittem, felhívott magához, és megint ott aludtam. Na ezt nem kellett volna. Onnantól kezdve átváltott a kommunikáció az egyszavas sémákra, a pár naponta válaszolgatásra. Valahogy nem volt semmi ugyanaz, persze nekem bele kellett esni... Aztán a minap ráírtam, és akkor közölte, hogy nem fog működni az ő részéről. Azóta csend. Pedig úgy éreztem az elején, hogy annyi közös téma, az elképesztő összhang, egy hullámhossz, és a teljesen véletlen találkozás, mintha a sors, a karma, vagy valami felsőbb entitás akarta volna, hogy így legyen. Én pedig naivan azt hittem, hogy ennek így kellett történnie, és fog alakulni a maga útján, erre elcsesztem/elcsesztük.

2021. febr. 4. 17:01
 7/8 anonim ***** válasza:
88%
Ne hallgass olyan zenét amiről egy kicsit is eszedbejutnak az emberi kapcsolatok :D Csinálj valamit ami leköti a figyelmed és nincs időd máson gondolkozni.... a gondolkozás amúgy is veszélyes , nem még ilyenkor :) Ha gondolkozik valaki, képes a dolgokat túlkomplikálni :D
2021. febr. 4. 17:24
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

2 nap.....

230 napja szűkölök minden nem edzéssel, munkával, emberekkel töltött elterelt elfoglaltságon kívül.

2021. febr. 4. 21:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!