Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottak már veletek, üzenetben smesben ? Mért ezt a módszert választják sokan ?
Figyelt kérdés
2021. jan. 30. 15:37
1/9 anonim válasza:
Igen :(
Mert gyávák.
Nincs gerincük.
2/9 anonim válasza:
Vagy az amit az első írt. Vagy annyira megalázták, hogy ezt választotta.
3/9 anonim válasza:
Igen, este még szépen váltunk el, reggel meg egy szakítós üzenetre ébredtem.
Számon is kértem rajta ezt a szakítás módot, és nem értette mi ezzel a baj...
4/9 anonim válasza:
Igen. Pedig előtte nap még azt hazudta telefonba, hogy szeret. De kiderült, már mással kavart akkor is.
5/9 anonim válasza:
4: veled legalább szakított, manapság már ezt is úgy tűnik, külön meg kell köszönni... Az én exem elment randizni, előtte is még szeretett, jött volna haza vacsorázni, csak hát vacsi helyett kérdésekkel vártam...
Na látjátok, velem még smsben sem szakítottak, inkább palimadárnak akartak nézni... :D
6/9 anonim válasza:
Gerinc már volt, patkány és féreg még nem.
Amúgy emailben, esemesben, telefonon, messengerben stb. Nem kell ezen fennakadni.
7/9 anonim válasza:
Szerintem is a gyávaság az oka: a konfliktustól való félelem, a reakciótól való félelem. A jót és a szépet szeretik, de a rosszat és kellemetlent kevésbé és így oldják meg...
8/9 anonim válasza:
Mindig én szakítottam. Egyetlen egyszer szakítottak velem, de az korrekt módon, élőszóban történt.
9/9 B-Akos válasza:
Talán az egyik fél lenézi a másikat, ill. átnéz a másikon - egoista, önző indítékból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!