Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejottem egy fiúval. A fiú drogos, embereknek nem tetszett. Sokan féltettek hogy mi lesz ha bedurvul. Szakítottam vele. Sokáig írt, hogy szeret, leszokna. De én azóta sem tudom elfelejteni, , és hiányzik. Kérdéseim a bővítésnél?
MIT MONDTOK, KEZDJEM VELE ÚJRA?BESZÉLJÜK MEG?MEGÉRI?MEGFOG-E VÁLTOZNI?
+titkos kapcsolat
+barátok beszéltek le róla
+félek a csaj ügyektől is, nem fog-e megcsalni
+egy városban élünk, ez is nehezíti
+nagyon féltékeny típus
+viszont már egyszer ,,eljátszodta" a bizalmamat
+nagyon sok rosszat is beszélnek róla, és teszem hozzá joggal,mert úgy van
+egy barátommal is össze vesztem miatta
Megéri? SEGÍTSETEK,HELP ME PLEASE.
+van egy nagyon közeli ismerősom, drogos, látom,hogy üti szét a családot (most már jobb a helyzet),lehet hogy azért kőtődöm annyira hozzá, mert szeretném ,hogy jó útra térjen,ne okozzon a családjának gondokat? NEVEM: KATA
nem éri meg!
akármennyire ellenkeznél is,belevihet téged is. a leszokók 60%a visszaszokik. én először azt mondanám,hogy szokjál le,és majd ha egy miligram drogot sem találni a szervezetedben,akkor esetleg beszélhetünk.
PusziAzArcodra
Mondtam neki ,hogy bizonyítson , hogy le-e tud szokni , de az volt a válasza , hogy ahhoz én is kellek. És akkor most döntsem el ,hogy mi a helyes.
KATA! HAGY A FRANCBA NEM ÉRI MEG!
+ha szereted akkor lépj
+ha nem szereted ne
+ennyi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!