Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejottem egy fiúval. A fiú drogos, embereknek nem tetszett. Sokan féltettek hogy mi lesz ha bedurvul. Szakítottam vele. Sokáig írt, hogy szeret, leszokna. De én azóta sem tudom elfelejteni, , és hiányzik. Kérdéseim a bővítésnél?
MIT MONDTOK, KEZDJEM VELE ÚJRA?BESZÉLJÜK MEG?MEGÉRI?MEGFOG-E VÁLTOZNI?
+titkos kapcsolat
+barátok beszéltek le róla
+félek a csaj ügyektől is, nem fog-e megcsalni
+egy városban élünk, ez is nehezíti
+nagyon féltékeny típus
+viszont már egyszer ,,eljátszodta" a bizalmamat
+nagyon sok rosszat is beszélnek róla, és teszem hozzá joggal,mert úgy van
+egy barátommal is össze vesztem miatta
Megéri? SEGÍTSETEK,HELP ME PLEASE.
+van egy nagyon közeli ismerősom, drogos, látom,hogy üti szét a családot (most már jobb a helyzet),lehet hogy azért kőtődöm annyira hozzá, mert szeretném ,hogy jó útra térjen,ne okozzon a családjának gondokat? NEVEM: KATA
Ne tedd tönkre az életed, kérlek! Az enyém tönkrement a bátyám miatt, 15 éve kábítószerezik. Mai napig ígéri, hogy megváltozik, bizonyít... 30 éves, a gondolkodása mint egy 15 évesé. Lassan el kell fogadnom, hogy végleg elveszítettem azt az embert, aki miatt lelki nyomorék lettem, mégis akit a világon a legjobban szeretek. Elmondhatatlanul nehéz, hiszen a testvérem. Hosszú évekig küzdöttünk érte, MINDENT megtettünk amit csak lehetett. Hiába, ez csak rajta múlik. Soha, de soha nem állnék már szóba valakivel, akiről tudom, hogy függő. Bárcsak ne tapasztaltam volna és ennyivel tudatlanabb lennék. Bárcsak! Most megyek mert bőgnöm kell.
Felejtsd el amíg nem késő. Kérlek.
Semmiképp ne kezd vele újra. Aki drogozik, az menthetetlen, és nagyon sok szörnyűséget okozhat neked a jövőben. Ha csak nem hagyta tényleg abba. Elvileg ez is lehetséges. De ha csak miattad szokna le, az már régen rossz. Csak akkor érdemel még egy esélyt, ha saját akaratából, tőled függetlenül is felhagy a droggal. De ha emellé még más rossz dolgokat is beszélnek róla, akkor elég reménytelennek hangzik.
Lehet, hogy egy kis ideig rossz érzés lesz, de hidd el, előbb-utóbb elmúlik a vonzódás és elfelejted. Az lenne a legjobb, ha messziről elkerülnéd a drogosokat, és a normálisa pasik között keresgélnél.
Szép gondolat, hogy egy drogost jó útra térítünk, de ne feledd, egy életed van, nem érdemes elrontani, elvesztegetni.
Addig szabadulj meg tőle, amíg lehet. Összever, utána meg megöl.
A drogból nincs gyógyulás, max időszakos szünet, de visszatér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!