Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik kapcsolatban vannak azok közül miért sóvárognak sokan az exeik után? Ha szakítottak, akkor annak vége és ha új párt keresett akkor inkább vele kellene törődni nem? Ha meg még a régi hiányzik akkor meg nem kellene újba kezdeni.
Figyelt kérdés
Akik így csinálják,ez mire jó?2016. márc. 15. 05:47
1/6 anonim válasza:
Nekem az exem volt az első. Nem hiányzik nem sírok utána és ezerszer jobb a jelenlegi párommal.
De azért mégis volt olyan része annak a a kapcsolatotnak, ami pótolhatatlan és hiányzik. Fontosabb-e mint a jelenlegi kapcsolatom? Dehogy! De attól néha eszembe jut. Pedig haragban váltunk el. Azért is eszembe jut néha, mert rossz érzés.
2/6 anonim válasza:
Mert az idő megszépíti a dolgokat. A nagy szeretkezések, a nagy összebújások, a közös pillanatok megmaradnak, a veszekedések, az unalmas hétköznapok, a problémák lassan elhalványodnak, míg a jelenlegi kapcsolat mindig intenzív + és - oldalról is.
3/6 anonim válasza:
én már elfogadtam h minden lány az exét keresi bennem. az viszont kiborított mikor egy viszonzatlan szerelmet akartak megélni velem.
4/6 anonim válasza:
en nem sovargok az exem utan, sot utolag visszagondolova, eletem egyik legjobb dontese volt, h 4 ev utan otthagytam, pedig mar el is voltunk jegyezve. Sokkal boldogabb vagyok a mostani parommal, jobban is szeretem es minden jobban is mukodik vele. ami egyebkent erdekes, m az exemmel sokkal tobb kozos erdeklodesi korunk volt, sokkal inkabb egy hullamhosszon voltunk; a mostani parommal tobbszor kulonbozik a velemenyunk bizonyos dolgokrol, megis sokkal jobban megvagyunk egyutt.
5/6 Sunshinedoll válasza:
Én néha gondolok az exemre. Az előző párommal nem azért szakítottunk, mert gáz volt, hanem mert elköltözött Amerikába és ez tűnt a legjobb megoldásnak, ez nem változtat azon, hogy az egyik legjobb barátom volt, és a legjobb ember, akivel valaha találkoztam, és rengeteget segített nekem megismerni magam, illetve érettebben látni bizonyos dolgokat. Nem sóvárgok utána, ha visszajönne, nem hagynám el a mostani barátomat miatta, mivel nem vagyok olyan fajta, meg amúgy is elvagyok a mostani kapcsolatomban, viszont szoktam rá gondolni, persze, elvégre nagy hatással volt az életemre, és ha máglyára akarnak rakni, mert néha nosztalgikusan eszembe jut, hát ok.
6/6 anonim válasza:
aha, volt ilyen exem :D A volt nője megcsalta, átverte, majd jöttem én, segítettem lelkileg rajta és ahogy tudtam, mégis az exkurrvája kellett neki. Az ilyet össze kéne varrni az exével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!