Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sokan írják, hogy szakítottak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan írják, hogy szakítottak bár szerették egymást. Akkor miért szakítottak?

Figyelt kérdés
veletek volt ilyen? Barátok maradtatok?
2012. jún. 4. 17:55
 1/9 DiMalto ***** válasza:
volt....csak.....nem.
2012. jún. 4. 17:56
 2/9 anonim ***** válasza:

Volt, van ilyen, hogy egyszerűen nem működik együtt, és akkor jobb még békében elválni, mint megvárni, amíg valamelyik fél félrekacsint. Igen, barátok vagyunk azóta is, mert sokáig voltunk együtt és a az nem múlik el, hogy egymás legjobb barátai lettünk együtt töltött évek után.

24/N

2012. jún. 4. 17:57
 3/9 anonim ***** válasza:
52%

Értem, amit a harmadik mond, de teljesen más véleményen vagyok.

Mi is számtalanszor próbáltunk szakítani, mert hiába szerettük egymást, egyszerűen nem értettük, amit a másik mond, nem mindketten csak mondtuk a magunkét, meg voltunk győződve róla, hogy a másiknak nincs igaza, elbeszéltünk egymás mellett.

Egy kínkeserves év után - amiben persze voltak csodálatos pillanatok, ez tartotta fent a "tüzet" - úgy éreztem, túl vagyunk a nehezén.

Mi tényleg teljesen mások vagyunk, különbözött a zenei ízlésünk, más filmeket szerettünk, Ő csendesen szeret, én folyamatosan beszélek, és szeretek is kommunikálni.

Én megtanultam úgy szeretni, mint Ő, Ő megtanult úgy szeretni, mint én, csak hogy érezzük, hogy tényleg szereti egyikünk a másikat.

Kompromisszumokat kötöttünk, csiszolódtunk. A másfél éves "évfordulónk" előtt már minden tökéletes volt, teljes harmónia, szerelem, kommunikáció, szex.

Egyedül az volt a probléma, hogy innentől rettenetesen féltem a szakítástól, hogy elveszítem azt, amiért ennyit küzdöttem.

Aztán most, három hónap múlva elérkezik a 2. évfordulónk. Megnyugodtam, most már élvezzük. Ma pont volt egy kisebb vitánk, pityeregtem is, de visszagondolva, ez semmi nem volt a régiekhez képest.

Szóval én úgy gondolom, hogy ha elég erős a szerelem, akkor azért túl lehet élni az első nehezebb időszakot, de persze az is jogos, aki inkább szakít, hogy elkerülje a későbbi nagyobb sérelmeket. Nekünk (szerencsére) nem ment:)

18L 21F

2012. jún. 4. 18:10
 4/9 anonim ***** válasza:
Szóval amit a második mond, azt értem. Meg a harmadikat is persze:))
2012. jún. 4. 18:11
 5/9 anonim ***** válasza:
52%

Én jártam így.

Főiskolás voltam nem volt pénzem csóró voltam.

Barátnőm ment volna bulizni stb és tudtam idő kérdése hogy találjon egy másik fazont akinek még pénze is van. Nagyon szerettem de nem tudtam volna anyagilag fedezni az igényeit.

Végül is az történt amit gondoltam ,nem telt bele 2 hét már egy sportautós fazonnal feszített. Már 2 gyerekük is van azóta..

2012. jún. 4. 18:18
 6/9 anonim ***** válasza:
52%
Utolsó, azt azért hidd el, ha nagyon oda lett volna érted, nem adta volna a kapcsolatot semmiért.....
2012. jún. 4. 18:20
 7/9 medve5 ***** válasza:
Képtelenek voltunk együtt élni.Martuk egymást.Volt pár barátnőn,de csak 1-el maradtunk barátok.Igaz vele mindent meg tudok beszélni.Szinte mindenkivel köszönőviszonyban vagyok.
2012. jún. 4. 18:32
 8/9 anonim ***** válasza:
#5: Nehogy azt hidd, hogy minden lány ilyen. Attól még, hogy valakinek van igénye az éjszakai életre, fedezheti mindezt saját magának is.
2012. jún. 4. 18:32
 9/9 anonim válasza:
Volt.De mindig összejöttünk.Én szakítottam szinte mindig, egyszerűen nem bírtam/bírok vele együtt lenni.Lusta,idegesítő,néha úgy érzem, hogy kihasznál, de mégis vele vagyok, mert nagyon szeret...
2012. jún. 4. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!