Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hódítsam vissza a volt párom?
Figyelt kérdés
4 évig voltunk együtt, van egy közös gyermekünk, másfél éves. 3 hónappal ezelőtt elküldtem a párom, mert egyszerűen azt éreztem, hogy nincs meg már a “tűz” és nem foglalkozunk egymással. Természetesen próbáltam leülni vele beszélni erről de mindig kibújt a dolgok alól. Eltelt a költözése óta 2 hét, amikor én lefeküdtem egy régi ismerősömmel. Amit nyilván elmondtam a volt páromnak. Ezentúl egyáltalán hallani sem akar rólam/rólunk. Azt mondja, ha tovább próbálkozom azzal csak taszítom őt mégjobban, de ha nem próbálkozom azzal is. Inkább annál maradnék, hogy próbálkozom, mert akkor talán benne van a pakliban, hogy egyszer visszajön hozzánk.. Szóval segítséget szeretnék kérni, hogy mit tegyek azért, hogy vissza kapjam?2021. jan. 30. 12:16
11/12 anonim válasza:
#10. Cssssssst! Fáért küldte. 😃
12/12 anonim válasza:
Fluxus kondenzatort szerezz be alliexpressből ! Forditsd meg a pólust és vissza ugrassz a múltba . Addig hogy nem kúrtok az ismivel vagy addig amíg a kúrást megmondanád neki . Esetleg a házasságod vagy randitokig , probáld meg ,garantalt a pénz visszafizetes !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!