Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított a macskám miatt. Hagyjam menni ezt a fiút?
Legalább hamar kiderült, hogy milyen lelki sérült pasid volt 3 hónapig. Nekem ha 3 hónap után ilyet szólna hozzám a pasi összetenném a 2 kezem, hogy csak 3 hónapig tartott. Még pezsgőt is bontanék. 2 macskám többet ér mint bármelyik pasi aki ilyen válaszút elé akarna állítani annak nincs helye az életemben.
Nem lehetnek mindenkinek egyforma gondolkodása a házi állatokkal kapcsolatban ez tény, de ő már az elején is tudta, gondolom, hogy van macskád akkor nem tudta már a legelején , hogy ez lehet probléma az összeköltözésnél? Érdekes. Én szerintem más baja is volt vagy ez is rátett egy lapáttal.. De ne bánd 1 percig sem.
Bármelyik pasinál többet ér egy aranyos cicó, drágám ne csinálj magadból hülyét!
Menhelyen ismerkedjetek inkább.
Amúgy van egy rossz hírem él még vagy 4 évig a cica ha mázlija van. Mondjuk költözz majd akkor oda. :D
Abszolút jól döntöttél. Az egy dolog hogy nem szereti a macskákat, de milyen ember az, aki olyat mond, hogy az idős cicát akinek te vagy a mindene, add be egy menhelyre utolsó éveire? Kegyetlenség lett volna, valószínűleg simán bele is pusztult volna.
Lehet nem szeretni az állatokat. Én pl nem vagyok egy nagy kutyás. Messziről oké, lakásba nem kéne. Így nem is ismerkedtem kutyásokkal. Ha mégis beleszeretek egybe, akkor pedig elfogadtam volna a kuytájával együtt, nem mondom, hogy adja menhelyre a kedvencét. Aki ilyet elvár, az jó ember amúgy sem lehet, mert simán lelkiismeret-furdalás nélkül félresöpri a gyengébbeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!