Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik amiatt szakitottak mert kiszerettek egymásból, tulajdonképpen hogyan történt, miért?
Nálunk az apja hangolta ellenem, addig mondogatta neki a hibáimat, hogy miben nem felelek meg neki (mármint az apjának) hogy végül megelégelte és nem mellettem állt ki. Eltávolodott, elhidegült, elhanyagolt, megbántott.
Szóval nálunk külső segítséggel történt.
Én szerettem őt.
Hát a legelsőnél a szürke hétköznapok, elhidegülés, monotonitás, 0 intimitás, ahogy fent is írták (4 év én szakítottam). A másodiknál rengeteg vita, féltékenység, idegi kimerülés (2 év én szakítottam). Tehát egyik véglet sem jó, nem mindegy mit hoz ki belőled hosszú távon a párod.
A jelenlegi párommal 3 éve vagyunk együtt és most nálunk is kezdődik ez az unjuk a hétköznapokat dolog, de imádjuk egymást, úgyhogy remélem nem lesz ebből gond, legalább is én dolgozom rajta. De mindketten eléggé nyugodt típusok vagyunk, amíg ki nem borul a bili. Aztán imádjuk egymást megint egy évig és így tovább.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!