Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Akik amiatt szakitottak mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik amiatt szakitottak mert kiszerettek egymásból, tulajdonképpen hogyan történt, miért?

Figyelt kérdés
Mármint a kiszeretés egymásból.
2021. jan. 25. 21:16
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Épp ez a szomorú, hogy semmi nem történt. Nem veszekedtünk, nincsenek sérelmek, semmi. Régen olyan szép volt minden. Nem értjük. :(
2021. jan. 25. 21:20
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Fogalmam sincs. Az exem tudna erre válaszolni. Olyannyira kiszeretett, hogy mellettem kereste már a következőt. Én még sosem szerettem ki senkiből, még ezekután is nehézkes őt elengedni. Nemhogy kapcsolat közben kiszeretni...
2021. jan. 25. 21:22
 3/8 anonim ***** válasza:
85%
Nálunk a szürke hétköznapok okozták, vagyis az exnél, én szerettem őt.
2021. jan. 25. 21:24
 4/8 Petra0227 válasza:
100%
Nálunk az okozta hogy sokszor megbantott...eltavolodtam tole..nem akartam mar vele lenni..szakitottam! (4 eves kapcsolat!)
2021. jan. 25. 21:34
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk az apja hangolta ellenem, addig mondogatta neki a hibáimat, hogy miben nem felelek meg neki (mármint az apjának) hogy végül megelégelte és nem mellettem állt ki. Eltávolodott, elhidegült, elhanyagolt, megbántott.

Szóval nálunk külső segítséggel történt.

Én szerettem őt.

2021. jan. 25. 22:50
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Elb*sztam. Természetesnek vettem egy idő után hogy van nekem és nem adtam meg neki érzelmileg amit megérdemelt. 3 éves kapcsolat volt és utolsó egy évben elmúltak az érzései. Én még mindig szeretem és nem tudom magam túltenni rajta.
2021. jan. 25. 22:57
 7/8 anonim ***** válasza:

Hát a legelsőnél a szürke hétköznapok, elhidegülés, monotonitás, 0 intimitás, ahogy fent is írták (4 év én szakítottam). A másodiknál rengeteg vita, féltékenység, idegi kimerülés (2 év én szakítottam). Tehát egyik véglet sem jó, nem mindegy mit hoz ki belőled hosszú távon a párod.

A jelenlegi párommal 3 éve vagyunk együtt és most nálunk is kezdődik ez az unjuk a hétköznapokat dolog, de imádjuk egymást, úgyhogy remélem nem lesz ebből gond, legalább is én dolgozom rajta. De mindketten eléggé nyugodt típusok vagyunk, amíg ki nem borul a bili. Aztán imádjuk egymást megint egy évig és így tovább.

24/L

2021. jan. 26. 02:22
 8/8 anonim válasza:
100%
Fokozatosan szerettem ki belőle. Végére már minden moccanása idegesített. Aztán megmondtam neki, hogy már nem bírom, nem szeretem.
2021. jan. 26. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!