Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottam és most teper utánam, mit tegyek?
Mondd azt neki (és az ezt erősítő arckifejezéssel és hanghordozással is erősíts rá minél jobban), hogy BELEFÁRADTÁL, és NINCS RÁ (mármint az érted teperő félre) TÖBB ENERGIÁD. Azt is hozzáteheted (de kizárólag olyan leereszkedő, felnőtt tanár néni magyaráz a nehéz felfogású iskolás gyereknek), hogy sajnálod (legyen benne kimondatlanul, de a hangsúllyal egyértelműen érzékeltetve, hogy "sajnálom, kisfiam, de ezt magadnak köszönheted"). Hozzáteheted, hogy "én már nem tehetek érted semmit, saját magamat viszont nem fogom érted feláldozni". És hogy emiatt VÉGE.
Ha nem ért a szóból, akkor nyugodtan mondd neki, hogy ha nem fejezi be a nyakadra járást, és nem hajlandó tudomásul venni, hogy ő már soha többé nem lesz az életed része, azt, hogy te ezt már lezártad magadban, és már "fejben" is egyedül vagy, nélküle éled az életedet, szóval ha nem hajlandó ezt elfogadni, és békén hagyni végre, akkor mostantól kezdve szembesülhet azzal, hogy hatóság védelmét fogod kérni a nyakadra járó, kéretlen zaklatásával szemben.
Na, kb. ennyi, válogass belőle kedvedre.
En nagyon szeretnem, ha az en exem teperne ertem 🙄
Nagyon jo erzes lehet
Nem tudom lekakkantani mert valamiert szeretem, csak jobb nelkule mert igy nem keszulok ki lelkileg.
22 evesek vagyunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!