Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakított a macskám miatt....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakított a macskám miatt. Hagyjam menni ezt a fiút?

Figyelt kérdés
3 hónapig jártam egy fiúval, úgy láttam, hogy szeret és akarta, hogy költözzek hozzá. Viszont a lakásába macskát nem lehet vinni. A macskám 9 éve megvan nekem, az életem része, nem tudom megválni tőle. Mondta a barátom, hogy adjam menhelyre vagy valakinek, aki tud róla gondoskodni. Ilyen ember nincs körülöttem, és amúgy is szeretem a macskámat. Felelősséget vállaltam érte. Szerintetek szeretett, ha emiatt szakított velem? Normális, hogy döntés elé állított, hogy vagy ő vagy a macskám? Nincs allergiája, plusz elmondása szerint szereti az állatokat.

2021. jan. 30. 10:31
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Semmi viselkedés problémája nincs a macskámnak. Nem zavar senkit sem, a légynek sem árt. A barátom szakított, mert a cicusom miatt meghíúsult az összeköltözés. Nem tudom és nem is fogom elhagyni a macskámat senkiért sem. Tudni szerettem volna, hogy ez a viselkedés az exbarátom részéről normálisnak tekinthető volt-e. Megvádolt, hogy nekem a macskám fontosabb, mint ő és konkrétan az egésznek az lett a vége, hogy én nem is szerettem őt eléggé, mert "egy" macska miatt nem költözök hozzá. Szóval én voltam a hibás mindenért és befejezte velem. Próbálom értelmezni a történteket.
2021. jan. 30. 11:31
 12/25 anonim ***** válasza:
82%

:D

Te nem mondtad neki, hogy ő nem szeret téged úgy, ahogy vagy, ha az állatbarát viselkedésed nem tudja elfogadni? Meg kell tanulni ügyesen veszekedni, lehet elgondolkozott volna, ha ezt hozzávágod, de az biztos, hogy nem neked lenne most kellemetlen érzésed, hanem neki.

2021. jan. 30. 11:40
 13/25 anonim ***** válasza:
65%
Hagyd elmenni. Én se engednék be a házamba kutyát vagy macskát.
2021. jan. 30. 11:50
 14/25 anonim ***** válasza:
30%

Miért hogyan adja tudtodra, hogy nem szeretne szőrös talpat?:D

Hozzám allergia miatt egyébként sem jöhet be semmi mert meghalok kb.de ha csak szimplán nem szeretnék állatot a házban akkor csak annyit mondanék, hogy nem jöhet a macska valahogy old meg. Ennyi :D

2021. jan. 30. 12:37
 15/25 anonim ***** válasza:
68%

Anyám nem kötött volna ki a puszta közepére, ezt így utólagosan a szeretet jelének veszem. Téged se kötött volna, még ha nem is tudsz olvasni. A macskákat sem szokás kikötni, ezt még az is tudja, aki nem tart macskát.

Segítek. Arra céloztam, hogy ha az állattartás ennyire sarkallatos valakinél, azt nem árt idejekorán tisztázni, mert ilyen szerencsétlen helyzetben találja magát, mint a kérdező, aki még ha csak 3 hónapnyit is, de beleölt a kapcsolatába. Nem kell hőbörögni, hanem ha már van egy állatkád akit ennyire szeretsz és tekintettel vagy rá, akkor arra is tekintettel vagy, hogy ez az életed bizonyos aspektusaira hatással lesz. Aki pl nem adja ki a lakását olyannak, aki állatot vinne, annak is a qrva anyját? A szállodának is, ami nem fogad állatokat?

Írva van, hogy a lakásába nem lehet macskát vinni...ez vagy a hapsi lakása vagy az albija, de azt vegyük már figyelembe, hogy ahogy a kérdezőnek nem kell a macskától megválni egy 3 hónapos kapcsolat miatt, úgy a csávónak vagy a főbérlőjének sem kell ugyan ezért. Ha meg ez egy patthelyzet, mégis mi a turhán kell itt pörögni?

2021. jan. 30. 12:47
 16/25 anonim ***** válasza:
9%
#18. Téged meg parlagfűszezonban kötnének mellém a pusztában gondolom. 😃
2021. jan. 30. 12:53
 17/25 anonim ***** válasza:
Mindenre is allergiás vagyok, melyik bötűt ütötted el csillagom?
2021. jan. 30. 12:58
 18/25 anonim ***** válasza:
79%
Egyet se. Én az voltam aki mellé kikötnének téged is.😃
2021. jan. 30. 13:16
 19/25 anonim ***** válasza:
0%
Ha te azt a dögöt hozni akarod a lakásomba, akkor én is tarthatok bent egy kiskutyát..mondjuk egy dogot.. egyenjogúság van. Első nap kutya kaki lesz abból az állatból.
2021. jan. 30. 13:34
 20/25 anonim ***** válasza:
89%
Nekem is van exem, aki nem bírta a macskám pedig együtt éltünk, eleinte szerette de miután megcsalt még ő volt megsértődve aztán a cicamra is haragudni kezdett. Két év együtt élés után választás elé állított, a macska maradt ő repült. Tanulj az esetből annyit, hogy legközelebb már az ismerkedési fázisban közöld, hogy van cicád és bárhová mész lakni ő is megy veled. Én is így tettem, így ismertem meg a férjem. De előtte volt olyan aki emiatt hajtott el úgymond, hogy bolond vagyok, az csak egy macska, stb. De az ilyennel nem kell foglalkozni.
2021. jan. 30. 13:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!