Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A páromnak megszűnik a jól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A páromnak megszűnik a jól kereső állása, azt mondta szakítsunk, szakítsak vele?

Figyelt kérdés
Eddig havi 800 ezer és 1 millió között keresett, de ez megszűnik és fogalma sincs, hogy mit csináljon. Erősködik, hogy ha akarok nyugodtan szakítsak vele, mert neki most ideje sem lesz kapcsolatra és szeretne alapokról felépíteni az életét. Azt mondta örülne is, ha minden téren romokba dőlne az élete, mert legalább minden letisztul benne. Én szeretem, meg jó vele, ő is engem.

2021. jan. 29. 10:23
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Jól írják itt többen. Új életet akar kezdeni

Nélküled.

2021. jan. 30. 16:02
 22/23 anonim ***** válasza:
24%

Teljesen érthető szituáció, én hasonló helyzetben szintén megmondtam a barátnőmnek, hogy ha nem lesz elég pénzem, akkor szakítunk. Lett, szóval egyelőre együtt vagyunk, de maximálisan megértem mi megy végbe a fejében.

kérdező, itt főleg nők osztják az észt, hidd el, egy férfi sokkal jobban megérti ezt a helyzetet, mint ők. Majd szépen sz**ra lepontoznak, de attól még nem lesz igazuk, egy férfi büszkeségéhez hozzátartozik az is, hogy el tud tartani egy nőt ha kell, az önértékelésünk része, igen vannak semmirekellők, akik nőken csüngenek, és eltartatják magukat, de azok annyit is érnek, ő most a saját férfiasságát vesztette el, és le akarja tenni azt a terhet, ami a kapcsolatotok, mert nem érzi méltónak magát rá. Ez van.

(várom a 0%-ot hölgyeim)

2021. jan. 30. 17:23
 23/23 anonim ***** válasza:
57%
Kívánsága parancs. Csomagolnék és mennék is. Nem tudnék egy olyan pasival maradni, akinek a racionalitása egyenlő a nullával.
2021. febr. 1. 06:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!