Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromnak megszűnik a jól kereső állása, azt mondta szakítsunk, szakítsak vele?
Jól írják itt többen. Új életet akar kezdeni
Nélküled.
Teljesen érthető szituáció, én hasonló helyzetben szintén megmondtam a barátnőmnek, hogy ha nem lesz elég pénzem, akkor szakítunk. Lett, szóval egyelőre együtt vagyunk, de maximálisan megértem mi megy végbe a fejében.
kérdező, itt főleg nők osztják az észt, hidd el, egy férfi sokkal jobban megérti ezt a helyzetet, mint ők. Majd szépen sz**ra lepontoznak, de attól még nem lesz igazuk, egy férfi büszkeségéhez hozzátartozik az is, hogy el tud tartani egy nőt ha kell, az önértékelésünk része, igen vannak semmirekellők, akik nőken csüngenek, és eltartatják magukat, de azok annyit is érnek, ő most a saját férfiasságát vesztette el, és le akarja tenni azt a terhet, ami a kapcsolatotok, mert nem érzi méltónak magát rá. Ez van.
(várom a 0%-ot hölgyeim)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!