Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A páromnak megszűnik a jól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A páromnak megszűnik a jól kereső állása, azt mondta szakítsunk, szakítsak vele?

Figyelt kérdés
Eddig havi 800 ezer és 1 millió között keresett, de ez megszűnik és fogalma sincs, hogy mit csináljon. Erősködik, hogy ha akarok nyugodtan szakítsak vele, mert neki most ideje sem lesz kapcsolatra és szeretne alapokról felépíteni az életét. Azt mondta örülne is, ha minden téren romokba dőlne az élete, mert legalább minden letisztul benne. Én szeretem, meg jó vele, ő is engem.

2021. jan. 29. 10:23
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
34%
Lehet hogy mivel nem lesz annyi pénze, már nem tudna téged magával vinni.
2021. jan. 29. 10:55
 12/23 A kérdező kommentje:
Nekem van munkám, nem biztos, hogy felmondanék emiatt
2021. jan. 29. 10:59
 13/23 anonim ***** válasza:
91%

Igazi, őszinte érzelmeken alapuló, józan értékrendű kapcsolat ez...

Vagy mégsem?

Most két ok képzelhető el:

1. Vagy szakítani akar, de nincs annyi vér a himbilimbijében, hogy ezt nyíltan, és egyenesen előadja, és téged próbál rávenni, hogy kimondd.

2. Szimplán hülye, és/vagy érzelmi analfabéta.

Akárhogy is, de ez így nincs jól. A szerelem arról is szól, hogy kitartunk egymás mellett a nehézségekben is. Nem csak akkor, amikor minden idilli.

Az pedig, hogy kinek mire van ideje, az bizonyos korlátok között ugyan, de nagyrészt rajta múlik.

2021. jan. 29. 11:04
 14/23 A kérdező kommentje:
Azt láttom rajta, hogy először összeomlott, de most lehetősgként is látja, hogy megszünt a munkája, hogy a régi terveit megtudja valósítani. Hogy utána mi lesz azt tudatosan kizárja magából. Azt mondta hogy hátha eszébe jut valami, ha kicsit világ lát.
2021. jan. 29. 11:16
 15/23 anonim ***** válasza:
75%

Én vagyok az, aki írta, hogy lét lehetőség van az elején.

Nos, én is érzelmi analfabétának látom, ugyanakkor azt is, hogy gondolom volt egy életszínvonal, minőség, amit biztosított, felépített, és most tulajdonképpen ez neki összedőlt, mert mint írtad, elköltötte a pénzt, vett belőle mindent. Bár van tartalék, de az eddigi megszokott élete helyett egy újat kell neki most felépítenie tulajdonképpen. Magasan jól keresett, és ez most változik.

Gondolom ő eddig ebben látta a férfiasságát. Ráadásul írtad, hogy ő utazgatna, te meg nem mondanál fel. Szóval kezd a jövőkép is más lenni.

Őszintén, én leülnék vele ezt megbeszélni. Megmondanám neki, hogy így is szeretem, és támogatom, de ketten vagytok, ezt együtt kell megoldani, szóval részedről van szerelem, és ha részéről is, akkor menthető. Ha megnyugszik, és érzi a támogatásod, és VELED keres megoldást, akkor igen, ez csak egy hullámvölgy. Nyilván ha utazni akar te meg maradni, az megint nehéz, de ha nyitott a megbeszélésre, kompromisszumra, tehát arra, hogy közösen, együtt keressetek megoldást, akkor ez működik.

Ha viszont azt választja, hogy nélküled, és elutasító a közeledésedre, stb., azt szajkózza, hogy szakíts vele, akkor viszont ő nem veled tervezi a jövőjét, és kár erőltetni ezt az egészet, mert akkor tényleg csak egy kifogás.

2021. jan. 29. 11:18
 16/23 anonim ***** válasza:
90%

Minek írtad ki a kérdést, ha el sem olvasod a kommenteket???!

Minek kell bárki véleménye ha amúgy is jobban tudod?!

Elhiszem, hogy rohadt nehéz elhinni hogy a "párod" egy jellemtelen gyenge szar.

De TÉNY hogy nem akar veled maradni.

Ezen mit nem értesz!!??!

2021. jan. 29. 11:24
 17/23 anonim ***** válasza:
82%
En is a bena kifogasra voksolok. A "parod" most ki fogja elni magat, mindenestol. Ugy hajitott el a francba, mint egy rongyot, en igy forditanam le a kerdesed.
2021. jan. 29. 13:58
 18/23 anonim ***** válasza:
87%
Ebbe az új, utazgatós, hátizsákkal bejárom a világot (és meghúzok minden szembejövő nőt) tervébe te nem kellesz, csak gyáva ezt kerek perec megmondani.
2021. jan. 29. 14:00
 19/23 anonim ***** válasza:
22%
Rádöbbent, hogy csak egy élete van és mennyi mindent nem próbált még ki, jöhettek itt a süket dumával, hogy "gyenge kifogás" pedig nem az, én 34 vagyok és már én is érzem azt, hogy sok mindent be kéne pótolnom ötven alatt, amire párkapcsolat mellett nem lesz időm. Valószínű ő is így volt vele, csak mivel hülyére kereste magát az kompenzálta, de most, hogy elapad a pénzforrás, így nincs ami visszatartsa.
2021. jan. 29. 14:16
 20/23 anonim ***** válasza:
69%

mennyi időssek vagytok?

Mi a fene van az emberekkel ,hogy össze omlanak mert nincs munkájuk?

Azt írtad pénze van 1-2 évig is el lenne ha nem dolgozna..hát akkor meg mi a gond? :O

Ha ennyit keresett akkor biztos nem a tesco-ba fog vissza menni melózni.

A megtakarításból huzza ki a covid cirkusz végéig és sokkal többért el fog tudni menni dolgozni.

2021. jan. 30. 01:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!